Resimler Güzel Forumdaki İsimelerini Yazsaydın Keşke :)
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Denetmen
Teşekkür Sayısı: 5
6,606 mesaj
ben sanki bu kişiyi her yerde görüyorum :)
tanıyan var mı ?
Son Düzenleme: OSMAN BAĞÇEVAN ~ 22 Kasım 2009 05:33
Firefox yine coştu sadece 2 tab açık ama...
Firefox o herşey beklenir. Ram hastası tarayıcı. Diğeride safari. Kodu yazanlar bol keseden ram kullandırtmış Yuh artık.
Bu arada nortonmu kullanıyon?
ccSvcHst.exe SYSTEM yazan Nortonunun ana servisidir. o servis ne kdar az ram yerse o kadar rahat çalışır sistem.
Karşısında senin adın yazan norton dosyası o an ya güncelleme yapıyordur yada taskbarda işlem yapıyordur yada dosya tarıyordur.
Norton manyağıydım zamanında. Boşuna norton kullanın demiyoz. Kaspersky mış Pıffsss.
Denetmen
Teşekkür Sayısı: 5
6,606 mesaj
internet explorer 9 çıksın ona bakıcaz :)
internet explorer mozilla gibi değil ama nedense halen mozilla kullanmaktayım :)
Son Düzenleme: OSMAN BAĞÇEVAN ~ 22 Kasım 2009 10:28
Şu an 14 mb ikisi ama hiçbir tarama,güncelleme vb. yok anlamadım gitti...
Firefox o herşey beklenir. Ram hastası tarayıcı. Diğeride safari. Kodu yazanlar bol keseden ram kullandırtmış Yuh artık.
Bu arada nortonmu kullanıyon?
ccSvcHst.exe SYSTEM yazan Nortonunun ana servisidir. o servis ne kdar az ram yerse o kadar rahat çalışır sistem.
Karşısında senin adın yazan norton dosyası o an ya güncelleme yapıyordur yada taskbarda işlem yapıyordur yada dosya tarıyordur.
Norton manyağıydım zamanında. Boşuna norton kullanın demiyoz. Kaspersky mış Pıffsss.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,018 mesaj
Burak sistemi norton ile burdaki gibi optimize et.Normal yani pasif durumda norton çok az bellek kullanır.18 mb kullanması da gayet normal bence :)
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,018 mesaj
5-10 dk sürer.Sağ üstte yardım ve destek yazıyor.Oradan detaylı bilgi alabilirsin kullanımla ilgili.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 6
2,788 mesaj
Benimde bir katkım olsun kısa sürede kırılmaz bu rekor ama herkes bir şeyler yazarsa olur ;)