Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
media mark a gittim win7 li dokunmatik pc gördüm biraz kurcaladım :D:D süper ya :D:D
evet yakınıyorum 3 aydır serviste ya bi düzelmiyor :S:S
biraz britney dinleyeyim :):)
biliyorum bu telefonu süper ya :):)ama benim telim çift kameralı bu değil :)
yarın yeni aldığım telime şarkı yükleyeceğim
daha kullanmadım :):)durun kullanayım
Selamunaleyküm hayırlı bayramlar herkese :)
Birkaç film önerisi yapacağım bayramlık.Umarım beğenirsiniz...
1: Dövüş Klübü (Brad Pitt , Edward Norton)Tür : Aksiyon, Dram, Gerilim, Psikolojik, Suç. 1999 yapımı
2:Piyanist(Adrien Brody , Thomas Kretschmann , Emilia Fox )Tür : Biyografi , Dram , Savaş , Tarih.2002 yapımı.
3:Kız Kardeşimin Hikayesi( Cameron Diaz , Abigail Breslin , Alec Baldwin)Tür : Dram.2009 yapımı
Son film hariç diğerlerini vcd yada dvd olarak bulabilirsiniz.Sınırsız interneti olan arkadaşlar netten indirip izleyebilir.İyi seyirler,iyi bayramlar ve iyi geceler :)
kurbanları nasıl kesmişler ya haberlerde gördüm bi it (insan demeyeceğim)kurbanın ayaklarını kesmiş yazık hayvana :(:(
neyse ben çıkıyorum arkadaşlar hepinize iyi geceler :):)
ne işe yarıyo bu??Ne Ne İşe Yarıyor, Telefon mu :DTelefon ;
Bir İletişim Aracı Olup Artık Kulağa Yaslamaksızın Karşıdakinin Sıfatını Görüp Sesini Duyabilmemizi Sağlayan Dağ Başında Çekmeyip Bazı Binaların Odalarında, Bacalarında Baz İstasyonu Olan Yerlere Yakın Olduğunda Çeken Ve Çekince Reklamlarda ....cellLinin Gücü ...cell'in Çekim Gücü Gibi Saçma Reklamlar Çıkarabilen ve Bunların Bol Bol Hafıza ve Sim Kartlı Olan Bir Alet, Anla İşte ...
yok google ın yeni servisi :D:D
Ne Ne İşe Yarıyor, Telefon mu :Dsen neyi sorduğumu anlayamıyorsan birşey demiyorum :D:DTelefon ;
Bir İletişim Aracı Olup Artık Kulağa Yaslamaksızın Karşıdakinin Sıfatını Görüp Sesini Duyabilmemizi Sağlayan Dağ Başında Çekmeyip Bazı Binaların Odalarında, Bacalarında Baz İstasyonu Olan Yerlere Yakın Olduğunda Çeken Ve Çekince Reklamlarda ....cellLinin Gücü ...cell'in Çekim Gücü Gibi Saçma Reklamlar Çıkarabilen ve Bunların Bol Bol Hafıza ve Sim Kartlı Olan Bir Alet, Anla İşte ...