Kop kop
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Loseface sen bende eklimisin değilsen Msn ini verirmisin ?
Herkese merhaba.MegaPlex Sinemalarında izlemeni öneririm. Özellikle Cevahir A.V.M 'deli bir salon 3D. Gözlük verip Avatar 'ı izlemeye başlıyorsunuz. Ama cidden çok güzel oluyor. O animasyonların muhteşemliğine giriveriyorsunuz. Kendinizi kaptırmamak mümkün değil.
Avatar filmini izleyen var mı aranızda? Varsa görüşlerini yazabilir mi?* net24 Geçmiş Doğum Günün Kutlu Olsun, Nice Mutlu Yıllara.
* IYI ForumLaR...
MegaPlex Sinemalarında izlemeni öneririm. Özellikle Cevahir A.V.M 'deli bir salon 3D. Gözlük verip Avatar 'ı izlemeye başlıyorsunuz. Ama cidden çok güzel oluyor. O animasyonların muhteşemliğine giriveriyorsunuz. Kendinizi kaptırmamak mümkün değil.Cevap için teşekkürler. En kısa zamanda gideceğim gibi...
Ummanında Kaybolduğum Nursun
Mecnun un Leyla da aradığı, yandığı,
Çöllerde kana kana yudumladığı Senin sevgindi.
Annesiz bir çocuğun Anne diye uzandığı,
Babasız gecelerde Baba diye andığı Sensin.
Soğuk ve insaf bilmez yanlızlıklarda hangi hasta vardır;
Gözyaşı döksün de o yaşlar senin avucuna damlamasın?
Hangi masum,hangi mazlum vardır ki ?
O merhamet deryası yüreğini sığınak yapmasın....
bu avatar çıksında bende izleyeyim aslında sinemaya gitmek lazım ama biletler çok pahalı imiş duyduğuma göre bu durumda mecburen evde sinema keyfine devam:))
Bizim Sınıftaki Kızlardan da bazıları gidecekmiş bendde belki giderim, evet gerçekten çok pahalı olduğunu duydum ama sadece duydum :) olmadı full hd bulur birde kendimiz 3d gözlük yaparız ben biliyorum hem ucuzda oluyor gözlük, Yurttanda projeksiyonu alırım eve koyarım süpper 5.1 de ses sistemim var oh be 5-6 kişi toplanırız 10-15 büyük boy cips ve 6-7 tanede 2.5 litrelik coca cola :) tamam işte... Son Ses İzleriz Cızırrtısızzz :) Ayy Süper Olur Hatta İşi Ticarete Döksem Kişi Başı 5 TL :D Şaka :)
nasılsınız iyi misiniz? gününüz nasıl geçti veya geçiyor ?
melih sen xp ye geçmişsin ?? nolduda geçtin :D:D