tmm.Sorun değil insana biraz değişik geliyo ama özellikle yenile tuşunun olmaması :)
Durmadan sağ tıklıyom boş bırakıyom ,el alışkannlığı =}
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) Başkanı Tayfun Acarer,''yerli arama motoru'' kurulmasına yönelik çalışmaları 2010 yılındatamamlamayı hedeflediklerini ve ''Anaposta Projesi'' kapsamında, herçocuğun doğar doğmaz nüfus cüzdanında yazılı olan bir posta adresinesahip olacağını bildirdi.
Arkadaşlar süper bir boot cd si buldum.
tam bir sistem kurtarma, parola kırma, silinen dosyaları geri getirme vs vs gider böyle
http://www.hiren.info/pages/bootcd
Hirens Boot CD.
ben usb flashdiskime kurdum usb den boot ediyorum.
Sanal bir windows xp çıkıyor karşınıza 100 lerce cd den çalışan programlar var. bilgisayar çöktümü hiç dert değil 10 dk da geri getiriyor.
ben sırf denemek için abimle oturdum windows 7 deki admin hesabınının şifresini kırdım. harbide kırdı :D
yada admin devre dışıysa tekrar etkinleştiriyor yada yeni kullanıcı hesabı yaratıyor.
Hepside ücretsiz.
Süper birşey.
Antalyaya geçince bir makale yada video hazırlayacağım.
Harddisk almayı düşünüyorum.
1Tb 32MB Cache Caviar Green nasıl sizce.Herkes gibi bende sessiz ve performanslı olsun istiyorum :) (1 yada 1.5tb)
Uzun zamandır hdd piyasasını takip etmiyorum.Şimdi vaktim yok çıkacam,akşama kapsamlı bi araştırma yaparım.Sizlerde önerilerinizi yazarsanız sevinirim.
Harddisk almayı düşünüyorum.söylediğin marka iyi ama tavsiyem öle uçuk boyutlarda bişi almaman, çünkü boyut arttıkça dizinleme hizmeti zorlaşacak,sorunlar çıkabilir, 1tb-500gb iyidir rahat rahat işini görür. birde önbelleğe dikkat et bulabildiğin kadar yükseğini al ne kadar çok önbellek o kadar hız:D
1Tb 32MB Cache Caviar Green nasıl sizce.Herkes gibi bende sessiz ve performanslı olsun istiyorum :) (1 yada 1.5tb)
Uzun zamandır hdd piyasasını takip etmiyorum.Şimdi vaktim yok çıkacam,akşama kapsamlı bi araştırma yaparım.Sizlerde önerilerinizi yazarsanız sevinirim.
Caviar Green yerine Caviar Black daha iyidir. Aynı ürünün Caviar Black olanını almanızı tavsiye ederim.
Arkadaşlar üzülerek söylüyorum 999 mesajda forumu bırakabilirim :(
Office 2010 Kaç Gb ( Setup ) Bilen varmı?