hala bitiremediğim fear 2 oynamaya gidiyorum..
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Selamunaleyküm millet nasılsınız?
Bu hurdadan yakın zamanda kurtuluyorum artık.Süleyman sağolsun çok güzel bir sistem topladı.1 hafta 10 güne kalmaz hacı murattan inip bmw ye bineceğim Allahın izniyle...)
Selamunaleyküm millet nasılsınız?AleykumSelam ABi. ALLAH 'a şükür iyiyiz sen nasılsın ?Bu hurdadan yakın zamanda kurtuluyorum artık.Süleyman sağolsun çok güzel bir sistem topladı.1 hafta 10 güne kalmaz hacı murattan inip bmw ye bineceğim Allahın izniyle...)
Evet, gördüm toplanılan sistemi. Oldukça iyi. AMD 'de için ferah olsun. Artıları hissedeceksin. Eskiler unutulmaz be ABi. Kalsın bir kenarda hatıra olarak şuanki Bilgisayar. LAN yaparsın.
AleykumSelam ABi. ALLAH 'a şükür iyiyiz sen nasılsın ?Evet, gördüm toplanılan sistemi. Oldukça iyi. AMD 'de için ferah olsun. Artıları hissedeceksin. Eskiler unutulmaz be ABi. Kalsın bir kenarda hatıra olarak şuanki Bilgisayar. LAN yaparsın.
Sağolasın ben de iyiyim.
Evet eskileri unutmak kolay olmayacak.Ama artık oyun oynamak istiyorum pc de doya doya.Bugün DİRT 2 yükledim aslında 30 dk çok güzel çalıştı oyun.Fakat sonra birden bayılıp kaldı.İşlemci ve remler yetersiz kalıyor artık.Ahh evde yer olsa kasayı çiçeklik ya da sehpa yapardım ama ne gezer.Mecburen çıkartıcaz elden..:))
Selamunaleyküm millet nasılsınız?İnşallah abi.Bu hurdadan yakın zamanda kurtuluyorum artık.Süleyman sağolsun çok güzel bir sistem topladı.1 hafta 10 güne kalmaz hacı murattan inip bmw ye bineceğim Allahın izniyle...)
Sağolasın ben de iyiyim.Artık bütün oyunları da sorunsuz oynarsın. :)Evet eskileri unutmak kolay olmayacak.Ama artık oyun oynamak istiyorum pc de doya doya.Bugün DİRT 2 yükledim aslında 30 dk çok güzel çalıştı oyun.Fakat sonra birden bayılıp kaldı.İşlemci ve remler yetersiz kalıyor artık.
Ahh evde yer olsa kasayı çiçeklik ya da sehpa yapardım ama ne gezer.Mecburen çıkartıcaz elden..:))
Merak ettim'de acaba o rekor bu şekildemi kırılmıştı yoksa ciddi bir konu tartışmasımı o kadar uzayabilidi?