7 Şehidimiz Varmış :'(
Bu PKK Nedir Ya Böyle Adiler ...
Süleyman Abi Buradayken Ben Şu Sistemle Call Of Dutyi Ne Ayarlarda KAsmadan Oynarım ?
• Intel® Centrino® 2 İşlemci Teknolojisi <
- Intel® Core ™ 2 Duo İşlemci P7450
- İşlemci hızı 2.13 GHz, 3MB L2 cache, 1066 MHz FSB
- Intel® PM45 Chipset
- Kablosuz Ağ Bağlantısı 802.11 b/gWindows®7 Home Premium4 GB DDR2 800 MHz Bellek1 GB Nvidia Geforce 9600GS Ekran Kartı???
Orta-Yüksek ayarlarda oynayabilirsin tahmin ediyorum. Yine de en azından daha iyi bir Casper modeli seçseydin...
Süleyman Abi Buradayken Ben Şu Sistemle Call Of Dutyi Ne Ayarlarda KAsmadan Oynarım ?• Intel® Centrino® 2 İşlemci Teknolojisi <
- Intel® PM45 Chipset
- Kablosuz Ağ Bağlantısı 802.11 b/gWindows®7 Home Premium4 GB DDR2 800 MHz Bellek1 GB Nvidia Geforce 9600GS Ekran Kartı???
Süleyman Abi Buradayken Ben Şu Sistemle Call Of Dutyi Ne Ayarlarda KAsmadan Oynarım ?• Intel® Centrino® 2 İşlemci Teknolojisi <
- Intel® PM45 Chipset
- Kablosuz Ağ Bağlantısı 802.11 b/gWindows®7 Home Premium4 GB DDR2 800 MHz Bellek1 GB Nvidia Geforce 9600GS Ekran Kartı???oynarsın ama orta seviyede
Aynen öyle :) Ama oynanış sistemi fallouttan farklı.
Oyuna ilgimi çektin.Severim öyle yapılanların karşılığıyla karşılaşılkan oyunları.Gerçi RPG ile aram iyi değildir ama olsun.Fallout 3'ü de bunu da oynamam gerek.
Ayrıca ingilizcesini geliştirmek isteyen arkadaşlar mutlaka oynasın.Bana çok faydası oluyor.
Firma 100 saatlik bir oynanışı garanti etmiş durumda :)
Bu konuda Oblivion devrim yaratmıştı.
ney sitesi bu megan fox diyon garip bir kadın çıkıyor
Arkadaşlar XBOX 360 ne ara Türkiye'ye geldi?
Teknosa'da satılıyor:
http://www.teknosa.com/Cultures/ ... atalog=_OYUN___HOBI
Swat Bir Daha Verdiğin Hiç Bir Linke Bakmam
Boş Anıma Geldi ! Seni Bundan Dolayı Kınıyorum ...
Biliyorsunki Hep Yüksek Sesle Müzik Dinlediğim İçin Çırlama Seside Kötüydü :S
Kimse Linke Bakmasın Şu Kırmızı Kadın Çıkıyor ... Aptalca ...Son Düzenleme: Erhan Tiryakioğlu ~ 08 Aralık 2009 17:19
gözünü gördüm allah kahretsin diyip kapattım :D
gözünü gördüm allah kahretsin diyip kapattım :
Benim Ses Sistemi Full Sesteydi :S Birden Ekranda Gördüm Elimle Yüzünü Kapadım Kapata Tıklıyorum Sekmeler Kapatılsınmı Yazıyor Uwww Okadar Ses Geliyorkiş Hemen Ses Sisteminin Kumandasını Buldum Basamıyorum Düğmeye Elim Titriyor Mouseyi Çekiyorum Gelmiyor Gücüm Gitti Ta :D Çok Boş Anıma Geldi :D