Ne oluya arkadsaşlar...
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
9-1 mi? Yok artık!
İngiltere Premier Lig'in 13. haftasında Tottenham, sahasında Wigan'ı tarihi bir skorla mağlup etti...
Bu sezon gollü maçlara imza atan Tottenham, White Hart Lane'de ağırladığı Wigan'ı, tabir-i caizse yerin dibine soktu. İlk yarıyı Crouch'un attığı tek golle 1-0 önde kapayan ev sahibi, ikinci yarıda adeta rakibini sürklase etti.
Jermaine Defoe'nin 8 dakikada attığı 3 gole konuk Wigan Scharner'le cevap verdi. 64. dakikada Lennon skoru 5-1'e, 69. dakikada yine Defoe ise skoru 6-1'e getiren golleri kaydetti. Maçı izleyen taraftarlara daha fazla gol izletmeyi kafasına koyan Tottenham, kalan sürede maçın yıldızı Defoe, Bentley ve Kranjcar'la 3 gol daha buldu ve hem Premier Lig hem de dünya futbol tarihine geçecek bir skorla mağlup etmiş oldu: 9-1
oha :D
sıkıntı yok. otur otur sıkıldım ondan.
9-1 mi? Yok artık!
İngiltere Premier Lig'in 13. haftasında Tottenham, sahasında Wigan'ı tarihi bir skorla mağlup etti...
Bu sezon gollü maçlara imza atan Tottenham, White Hart Lane'de ağırladığı Wigan'ı, tabir-i caizse yerin dibine soktu. İlk yarıyı Crouch'un attığı tek golle 1-0 önde kapayan ev sahibi, ikinci yarıda adeta rakibini sürklase etti.
Jermaine Defoe'nin 8 dakikada attığı 3 gole konuk Wigan Scharner'le cevap verdi. 64. dakikada Lennon skoru 5-1'e, 69. dakikada yine Defoe ise skoru 6-1'e getiren golleri kaydetti. Maçı izleyen taraftarlara daha fazla gol izletmeyi kafasına koyan Tottenham, kalan sürede maçın yıldızı Defoe, Bentley ve Kranjcar'la 3 gol daha buldu ve hem Premier Lig hem de dünya futbol tarihine geçecek bir skorla mağlup etmiş oldu: 9-1
oha 9-1 olurmu heralde kaleçi gelene geç demiş
Tottenham avarajını düzeltmiştir
bilgisayarımda 8 spyware çıktı puff
sildim.
biliyorum
geç olmasın, güç olsun :D
OOOOOOOOOO uçmuş gitmiş bu konu yav en son 700 müydü neydi baktığımda helal olsun hazır her şeyden bahsediyorken cod 6 bitiren var mı dehşet oyun söliyim...
OOOOOOOOOO uçmuş gitmiş bu konu yav en son 700 müydü neydi baktığımda helal olsun hazır her şeyden bahsediyorken cod 6 bitiren var mı dehşet oyun söliyim...:D Sen Hangi Devirden Kaldın Abicim ya :D1. si 700 Sayfa Taaaaaaaaaa... NE Zamandı :) Hatırlamak Mümkün Değil :D
2. COD MW2 Çıktı Hatta Serdar Abi Dün Bitirmiş Sanırım Yanlış Bilmiyorsam :)