sLm CHIP gençliği :D
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Abi Tatilde 38 saat Sadece Tuvalet ve Yemek Yedim ve Tam 38 Saat Bu İhtiyaclar Dışında Hiç Kalkmadım Oruç Tutarken İyi Oluyordu... Tatilde uykudan Kalkar Kalkmaz Oturuyor ve Yatıncaya Dek Hiç Kalkmıyordum... Yani Kimse gecemez Beni...
Abi Tatilde 38 saat SadeceTuvalet ve Yemek Yedim ve Tam 38 Saat Bu İhtiyaclar Dışında HiçKalkmadım Oruç Tutarken İyi Oluyordu... Tatilde uykudan Kalkar KalkmazOturuyor ve Yatıncaya Dek Hiç Kalkmıyordum... Yani Kimse gecemez Beni...Yazın bende öyleydim karnenin azizliğine uğradım :)
Yok kullar Acikken bilgisaar48 saatde Bir Kapanıyor Malum download'lar Falan Ama ben Günlük MAX. 2Saat Otururum.... Hafta sonu değişir... Ama Ben Karnenein AzzizliğinePek Uğrayacağımı Sanmıyorum, Allah'ın İzniyle...<İnşallah bende de laylaylom dönemi bitti 1-2 hafta oluyor.
Ders çalışmaya başladım arkadaşlar:)
Bu arada matematik sorularını çözdükçe mantığmın geliştiğini hisseder gibi oluyorum :)
16-17 saatlik bir rekorumu hatırlıyorum en fazla.
arkadaşlar bu arada pc başında kalırken biraz dikkat edin ileriki yaşlarda büyük ölçüde görme kaybına ve ayrıca ciddi derecede omurlik rahatsızlıklarına sebep oluyormuş..hayatlarımız özeldir..bedenimizde ona iyi bakmak gerekir değilmi..
forum istediğimiz sayfa sayısına ulaşınca ne olacak bu gunnes olayına girceklermi acaba arkadaşlar :)))
bu akşamlık yeter yarın iş var hayırlı geceler herkese..
bu arada adem kardeş evet sana katılıyorum resim güzel çıkmış..Kastamonulumusun ?