Gün işlerle bir iş arkadaşımla yemeğe gittik geldik sonrası gine işşş :)) bi ara gel kaçalım buralardan dyesim geliyor arkadaşıma ancak duygularını bilemiyom yanlış anlamasından korkuyorum :))
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Selamlar CHİP Online;
Yarın Cuma. Öğrenciler için güzel bir bekleyiş.
10 tane penisilin yazdı doktor.ABi, aynı hastalığı ve aynı ilacı bende 1-2 yıl öncesine kadar sürekli yaşıyordum. ALLAH 'dan bağışıklık kazandımda artık sürekli tekrarlamıyor. Benimde boğazım şişerdi, direk penisilin. Bir kere iğneden usanmış şurubunu denemiştim. İnan iğne onun yanında fıs kalır. Ne iğrenç ne berbat bir tatdır o. 1 kaşık PENOS şurubu 10 adet PENİSİLİN iğnesine bedel. Bunuda belirteyim, Penisilin en ağır iğnedir. Herkeze yapmıyorlar. Küçük bir testin ardından iğneyi yapıyorlar.
birini sabah 9 gibi vurdular acil serviste.
Of 5 günde biticek günde ikişer tane.
bu boğazdaki bademcikleri söküp atmak istiyorum. boğulmayacağımı bilsem kanamadan bıçakla kazırım ya bu nedir. ayda bir şişiyor.* IYI GünLeR, IYI ForumLaR...
:) Eee... Çok sessizsiniz :P
Bunuda belirteyim, Penisilin en ağır iğnedir. Herkeze yapmıyorlar.Bana yapıyorlar o kadar tiksiniyrum ki iğneden sorma.
Penisilin en ağır değildir.
Penadur en ağırıdır 3 haftada bi yiyince anlarsın :D
Hele bazen içine novalgin karıştırınca coşarsın artık.
O Penos denilen şurubu doktor niye vermedi. Eczanelerdeki stoklar azalsın diyemi :D araştırayım şu penosu iyiyse alacam.
penos kullandım iyi idi rahatlattı(sadece son mesajları okudum konuyu da bilmiom :D )
penadur kullanmıştım bir zamanlar gerçekten çok aykardı ama annem hemşire,içine bişi kattırırdı böle onu katınca iğnenin verdiği acı azalıyormuş,uyuşturucu değildi merak etmeyin ağrı kesici bir şeydi :D
penos kullandım iyi idi rahatlattı(sadece son mesajları okudum konuyu da bilmiom :D )evet acı azaltıcı bir ilaç karıştırılırdı.penadur kullanmıştım bir zamanlar gerçekten çok aykardı ama annem hemşire,içine bişi kattırırdı böle onu katınca iğnenin verdiği acı azalıyormuş,uyuşturucu değildi merak etmeyin ağrı kesici bir şeydi :
Etkisini azaltmazdı ama yanma hissini azaltırdı. Beton gibi bir bacağım olurdu penaduru yiyince. pis ilaç. penisilinin geliştirilmişi kısaca. birde hemen vurmak gerekioyr yoksa 3 saniye sonra donuyordu cart diye vururlardı delirirdim acıdan.
You must be invited in order to be able to register on our board. Have a nice day.Davetiyeli üyelik sistemi var üye olmadan da konuları görüyorsun mehmet. Hosting bölümüne bak sponsorluk var orda. adamın iletişim bilgilerini görebilirsin. Göremezsen msnden söyle ben senin yerine konuşayım var üyeliğim benim.??????
evet acı azaltıcı bir ilaç karıştırılırdı.ben zatürre olduğumda iki iğneyi birbiriyle karıştırmışlardı bi şırınganın tamamını yaptılar resmen bağırdım
Etkisini azaltmazdı ama yanma hissini azaltırdı. Beton gibi bir bacağım olurdu penaduru yiyince. pis ilaç. penisilinin geliştirilmişi kısaca. birde hemen vurmak gerekioyr yoksa 3 saniye sonra donuyordu cart diye vururlardı delirirdim acıdan.
Yaa ben bi soru sorcam. Windows 7 kurmayı düşünüyorum. Ama sistemim bayağı düşük acaba kaldırır mı?
Sistemim: Pentium 4 3.00 Ghz , 1 GB Ram , 256 mb DDR Nvidia Fx5500 Ekran kartı , Ekran kartı geçici olarak bende normalde harici ekran kartım yok. 64 mb tümleşik var. Ona göre cevaplarınızı bekliyorum.
Konuyu burda söyledim maksat birazcık bizimde katkımız olsun dedim.
Yaa ben bi soru sorcam. Windows 7 kurmayı düşünüyorum. Ama sistemim bayağı düşük acaba kaldırır mı?
Sistemim: Pentium 4 3.00 Ghz , 1 GB Ram , 256 mb DDR Nvidia Fx5500 Ekran kartı , Ekran kartı geçici olarak bende normalde harici ekran kartım yok. 64 mb tümleşik var. Ona göre cevaplarınızı bekliyorum.
Konuyu burda söyledim maksat birazcık bizimde katkımız olsun dedim.
s.a millet biraz ara verdim yine geldim buradayım hasta olanlara allah acil şifalar versin..iğneden çok tırrrsarım..bi kamyom hap olsum ama 1 tane bile iğne olmasın..
Bu arada Domuz gribi aşısını vuranlar söylesin Ben vuruldum.