bence gerek yok zaten klip bu akşamlık bu kadar yeter işin sonu pek iyi olmayacak kalp var bende :)))))))))
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
ben britney e geçtim istersen sende gel :D:D
çok isterdim ama ben kaçar toxic by görüşürüz..
Neyse Smackdown başladıiben TV başına geçiyorum,iyi geceler herkese.
Herkese Günaydın. IYI HaftaSonları !
Bugün arkadaşımın Laptopunu Cevahir A.V.M 'ye götüreceğiz. Yemek katında BurgerKing veya McDonald 's 'ın ücretsiz Wireless erişimiyle Laptopu bir güzel formatlayıp ayar çekeceğiz. Wireless yardımıylada güncelleştirme ve program download edeceğiz.
* IYI GünLeR...
_hero
Hani Pes kapışcaktık ?
_hEro,nihayet geçtim o bölümü:D Verdiğim taktik epey işe yarıyor.Space ile durdurup istediğime saldırıyorum:) O trolü de eçtim mage takıma filan katıldı.Peki takımdakileri nasılmemnun edeceğim?
_heroTamam gel yapalım.Hafta içi evde değilim ben ondan atamadık.Ben seni ekledim galiba msn de.İstediğin zaman bi özel mesaj at.Hani Pes kapışcaktık ?
_hEro,nihayet geçtim o bölümü:D Verdiğim taktik epey işe yarıyor.Space ile durdurup istediğime saldırıyorum:) O trolü de eçtim mage takıma filan katıldı.Peki takımdakileri nasılmemnun edeceğim?
Tebrikler:) Dediğim gibi strateji ekranı (space) oyunda çok işe yarıyor.Aksi taktirde ilerlemen çok zor çünkü 4 kişi birden kontrol ediyosun.
Takımdakilere gift ler var.Onlardan ver.Bira çiçek falan fian gibi.Eşyanın üzerine geldiğinde mor renkli gift yazar görürsün zaten.Basılı tutup adamın resmine bırak.
Ama en etkili yöntemi şu.Örneğin karşına bir grup çıktı yolunu kesti.Adamlar senden birşey istiyor.Bu sırada senin gruptakilerin konuşmasına kulak ver.Onların isteği doğrultusunda karar verirsen onlarda mutlu oluyor ve seni daha çok seviyorlar.Ama her kafadan farklı ses çıktığı için karar vermek bazen çok zorlaşıyor :) Oturup 5dk düşündüğümü bilirim ne desemki diye :)
karakterin inventory ekranındaki resminin altında görebilirsin sana olan sevgilerini.
Sağolasın Adem. Sen nasılsın ?Hamdolsun.İyiyim..
Tıngır mıngır gidiyoz vallaBu ara 2.el işlerine odak oldum.
X58 li sistem kuracağım ALLAH nasip eder ise.
6GB 1600 OCZ
5850 HIS 1GB DX11
X58 FOXCONN http://www.ninjalane.com/reviews/motherboards/bloodrage_pre
İ7 920 2.66
Hadi hayırlısı bakalım.Sen neler yapıyorsun Mustafa?
Nasıl gidiyor iş,güç?Son Düzenleme: ADEM-KAYA ~ 26 Aralık 2009 14:48