Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
izmirdemi oturuyorsun sen britney..
viks diye bir şurup var(şu sürülen kremin öksürük şurubu)
içince ağzımın için bir gün boyunca ekşi kalıyor. Ne tiksinç birşey. ama öksürü kökten kesiyor.
artık oturamıyorum iğneler sayesinde yüz üstü yapmaya başladık boğulacam bi gün :Ç
geçmiş olsun penisilinci kardeş..bitmedimi hala iğnemi allah korusun..
annem diyorki ben küçükken hep tıkanırmışım yani nefes almakta zorlanırmışım bana hep viks sürerlermiş bir keresinde viksi babamın suratına fırlatmışım fırlatma nedenim ise viksin kötü kokmasıymış

inanıyor musunuz bilmem ama shakira nın whenever wherever şarkısını daha yeni dinliyorum :D 2001 yılının parçasını dinliyoruz :)fazla mı geri kaldım acaba :D
hahahhaha yok artık ama yabancı şarkı dinlemiyorsan diyecek bişey yok..ama shakira ojos asi klibini seyret derim seyretmediysen offf diyorum başkada birşey demiyorum...
http://www.youtube.com/watch?v=EpDgBUKnxMQ
değişti..
Beyler Rapidden dosya indiremiyorum. Sürekli hata veriyor. Yardım edebilecek olan var mı?
cryptload die bir prog.var onu kullan rapidin cinsliği ona sökmüyor..normalde kullandırmıyor kafasına göre takılıyor rapid..
ya shakira nın latince şarkıları süper oluyor ingilizceyi fazla iyi söyleyemiyor.bu arada wherever şarkısı beni sardı şimdi yolda yürürken dinlicem millet daha yeni mi dinliyor bu diye bakacak :D:Dbu şarkıdan kurtulmam lazım:D
bu arada
http://www.youtube.com/watch?v=EpDgBUKnxMQ
shakira yı izliyorum...offf
she wolf un latincesini dinle.shakira-loba diye ara çıkıyor süper ya
geçen yıl britney in eski şarkılarını dinliyordum bu yıl shakira nın eski şarkılarını dinliyorum.gelecek yıl kimi dinleyeceğim diye düşünüyorum :D
hahahha oda güzell:)))
beyonce u dinlersin :=))
yok beyonce u sevmiyorum.mariah carey iki yıl yeter diye düşünüyorum :D
Suerte Whenever Wherever ın latincesiymiş dinledim süper ya allahım ben bazen neden bu kadar geriden gidiyorum :D:D
loba yı izlediysen did it again e geç :D
yok shakira nın did it again ini diyorum