iyi akşamlar
efendim
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
neymiş bu motor :D peki sislide nasıl oluyor ? motor..https://www.chip.com.tr/blog/pcma ... a-olmamak_3192.html
al motor burda en üstteki.
tek elle sürüyorum 70 - 80 e vuruyor o kadar manyağım işte.
Lotr ları bilerek söylüyosun farkındayım ama yok kıskanmıcam :p
Ne zaman internet hızım birkaç kat artar ozaman indirir izlerim onları.
Listemdeki 2 telefon...
Nokia 5800 XPM
Samsung s5233 wifi..
Biraz daha zaman geçsin bu ikisinden birisini alıcam.Telefona bu kadar para hayatta vermem ama artık mecbur kaldım.uzun süre dayanırlar umarım.Pcmaker var mı telefon önerin ?
Wifi olmalı.550 lirayı geçmemeli.
O telefonların biri 530 diğeri 420 TL.Saçmalamışsın.
Bende bi zamanlar ikisinin arasında kalmıştım ama 5800'a karar verdim.Daha çok özelliği var.
:d
yok bence 5110 alsın hihij:d
Harbiden yaa çok kıl oldum mercimek beyinli yaratık!!!
nokia 3310 al :):) En iyisi haklısın.Bende bi zamanlar ikisinin arasında kalmıştım ama 5800'a karar verdim.Daha çok özelliği var.Hmm evet daha çok özellik var ama 110 lirada fark var.Xpress Music olayı umrumda değil açıkcası.Telefondan müzik pek dinlemem ben. Böyle bir durumda gidip müzik sloganıyla çıkan bir telefon almak mantıksız geldi.Üstelik bir sürü sorununu okudum.Gerçi ilk serilerdeymiş o sorunlar ama olsun okuyunca soğudum :)
Samsungu hiç sevmezdim normalde.Ama bu hoşuma gitti.O samsung modelinin ugulamalara verdiği destek nedir haberiniz var mı acaba ?
Java veya sis uzantılarını açıyor mu ? Çevremde görsem denicemde yok işte.Birde menü geçişleri iphone a yakınmış samsungun.Buda önemli etken benim için.
O telefonların biri 530 diğeri 420 TL.Saçmalamışsın.Hangi noktada saçmalamışım ? Merak ettim doğrusu.Son Düzenleme: _hEro ~ 23 Ocak 2010 21:12
Bende hiç bir sorun olmadı
Giremediyseniz başka tarayıcıdan deneyin.
Arkadaşlar Doctus sitesine girişte bir problem var mı?İlkte girmedi tekrar denedim girdi, sanırım problem var...
www.doctus.org
Arkadaşlarımla LAN üzerinden oynayabileceğim CS ve HL hariç birkaç oyun önerebilir misiniz?