Hayır yanlış yazmışım sinirden...
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
burda bana saldırılıyor kendimi savunuyorum ve şikayet ediliyorum
Bu mahkeme yoluna bile gidebilir... Ben başka bir forumda aynısını gördüm sonu :
MAHKEME oldu ;)
Seni bi ezersem BAN yersin Birazdan DENETMEN gelir ;)
arkadaşlar hepimizi dinlnilmesi gereken bu güzel şiir e daver ediyorum
https://www.chip.com.tr/forum/sen ... -siiri_t147921.html
Sizi alkışlıyorum arkadaşlar... Bravo!
Konuyu kirleten arkadaşa söyleyecek laf bulamıyorum, yakında müstehakını alacak zaten.
Ama siz, bu forumun kıdemli üyeleri, nasıl olur da mesaj sayısını arttırma ve sizi parmağında oynatma çabasına olan birine 5 sayfa boyunca nasıl eşlik edersiniz ona şaşırıyorum.
Elbette kendinizi savunma hakkınız var, fakat bir mesaj değil, 5 sayfa uzuyor bu konu ve bir kişi de iş tazeyken denetmenlere şikayet etmiyor, forumu malum kişiyle beraber kirletmeye devam ediyor. Bravo!
Sil tuşuna basmaktan gına geldi ama ne diyeyim, demek ki bazılarınız bu foruma düşündüğüm kadar değer vermiyor.
Tüm kirli mesajlarınız silinmiştir ve konu kilitlenmiştir, ta ki böyle durumlarda doğru şeyi yapmayı öğrenene kadar!
Edit:
Bundan sonra temiz bir çerçeve içinde yazışmanızı umuyorum. Sizi rahatsız edenin seviyesine düşmeyin ve iş uzamadan bize bildirin. Tek isteğimiz bu.
Bu arada Joke isimli üye tüm mesajları silinerek banlanmıştır.
arkadaşlar halil abimden konunun açılmasını rica ettim sağolsun beni kırmadı :) saldırgan tavrımdan dolayı sizden özür diliyorum
tuğrul güzel kardeşim seni bu olgun davranışından dolayı kutluyorum..(özür dilediğin için)hemde suçlu olmadığın halde:)
olsun bi kaç hafta sonra yine sinirli tavırlarıma devam ederim :D:D
ama bu sana bişey kazandırmaz biliyorsun..
Arkadaşlar bu kaçıncı defa oluyo cidden yazık.
Karşı taraf ne yaparsa yapsın siz aldırmayın uyar butonu var olmadı pm denen birşey var.
Belki adam banlanır yeni hesap açar diyeceksiniz açsın yine anlarız onun olduğunu Selçuk abiye bi pm adamın ıp sinden siteyi yasaklatırız zor iş değil.
Bundan sonra bu konuya yazarkende cidden msn muhabbetlerine dönmesin.slm slm nbr nbr bunlar hiç olmasın hatta.Kişisel konuşmaları pm ile yapmanız yada msnde yapmanız daha güzel olur ;)
Yaşı küçükler olabilir büyükler olabilir onun için karşıdakiyle konuşurken her ihtimali göze alarak konuşun karşı taraftaki ne kadar kötü olursa olsun büyük olduğunu düşünerek biraz saygı gösterelim kötü bir durum olursa susarak uyarma butonunu kullanalım inşallah bir daha bu konu kilitlenmeden rekor kırılır.
Şu konuya bari saygı gösterin bundan sonra.
Tuğruldan gelen mesaj düşünmemi sağladı biraz:
Tuğrul:
"
ama bi sinirlenmesen keşke
sinirlenince tırsıyorum
"
Bazen sert konuşuyorumda sinirlendiğimi bilmiyordum o kadar. biraz düşürmek lazım tempoyu :D
Yönetim diyor ki kısaca: Kötü konuşanları sadece uyarın. sizde mesaj yazmayın.
Haklılar tartışma çıkartıyoruz hangisi haklı hangisi haksız diye tek tek bakıyorlar. onlarada işkence çektiriyoruz. Arada kaynayacaktı topic.
Olmasın bir daha güzelce yazalım.
Konunun açılması şerefine bir tane daha blog girdisi hazırladım.
Bir seri başlatıyorum.
Kafa bilgi dolu paylaşalım:
https://www.chip.com.tr/blog/pcma ... -makale-i_4601.html
Çok konuşulan bir konu özellikle web siteleri sunucu işlemleri vs uğraşanlar için.
Evet nerde kalmıştık...
Evladım getir bakayım çayları
Tatlı yiyip tatlı konuşalım dimi artık ?