murderer094162 sayfa konu var biryerler de biz nelerle uğraşıyoruz4162 Sayfamı :(Beyler Bence Daha 70.Cİ Sayfadayız Vazgecelım :)
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
pilavdan dönenin kaşığı kırılsın ölmek var dönmek yok
seLamLar efeniimm
teşekkürLer eşLiğinde iyi haL diLekLerimizi sunarız
=)
StaNOnEseLamLar efeniimmIsı problemin nedir ?
teşekkürLer eşLiğinde iyi haL diLekLerimizi sunarız=)
Günaydın millet.Nasıl gidiyor?
Biraz önce açık olan mutfak penceremden gelen rüzgarla mutfak kapım çarptı ve camı büyük bir şangırtıyla kırılarak yere düştü geçmiş olsun bana
Çok korktum sesten.
Mustafa@PCIsı problemin nedir ?ısı probLemini bi şekiLde açtım.
aştım derken yani eskisi qibi 65-70Cº Lerde çaLışıo yükte, abi buna da şükür =)
fan devir hızı da kendi kendine git gide arttı 4700rpm e dayanmış durumda şuan, ses probLemi tekrar gündemde
şimdi SpeedFan`dan PWM2 modunu ManuaL PWM ControL üne aLdım,
seste gitti devirde şükür =)
Azra BüyüküstünForumun çok değerli kişilikleridir onlar
Azra BüyüküstünMustafa babam zengin diyor kız.Gencim,güzelim seni üzerim gibi birşey diyor birde.Şaka mı bu acaba ?
pcwordBiraz önce açık olan mutfak penceremden gelen rüzgarla mutfak kapım çarptı ve camı büyük bir şangırtıyla kırılarak yere düştü geçmiş olsun banaGeçmiş olsun ya,
Çok korktum sesten.Allah korumuş cam filan tehlikeli şeyler bunlar...
<<sende dangalakmışsın cingen adam gibi konuşmasını bilmeden insana cevap yazmaya çalışarak batmışsın seni kınıyoruz hepimiz ve türkiye kınıyor seni yüzde 48 lik insan kitlesi var benim babamgilin peşinde sürüklenirsin aklın alınır>>
zuhaahahaaa buraya koptum yaa
Mustafa@PCGencim,güzelim seni üzerim gibi birşey diyor birde.O tam kopmalık ya. Şehriban. O bence 13, 14 yaşında, ya da en azından zeka yaşı öyle.Şaka mı bu acaba ?
Sağolun o korkunun üzerine abazalar iyi geldi.Heryer cam oldu.Zor temizledim gece gece.
Mutfağın kapısı balkona çıkıyorsa dikkatli ol.Ziyaretçiler gelebilir(hırlısı var hırsızı var aman dikkat )