ulan bu kadın milleti ne cakcak çı ya.
ışıkların orda arabaların arasından geçiyorum kırmızı ışıkta 2 liseli kız bir tane annelerimi ne car diye arabanın arasından çıktı kızın son anda ayağının 10 santim kadar yakınında durdun. hayatımda hiç öyle bağırdığımı hatırlamıyorum birine.
teyzede hemen laf yetiştiriyor ee oğlum yavaş gelsene. sanki uçuyrum ben 20 km hızlı ilerliyorum yok bile o kadar hız yoksa duramam. teyze delirtme adamı 10 metre ilerinde yaya geçişi var ve ışığınız yeşil yanıyor ordan geçsen ölür müsün dedim.
kız çok korktu ama korna falan basınca sapıttı bir an. ya en çok sinir olduğum teyze hemen laf yetiştiriyor. illalah dedirtiyorlar adama illallah. yuh be.
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
ya bu win7 beni deli etcek,sorun işlemcidemi armdamı bilmiom ama cod 6 yı oynarken aralıklarla takılma yapıyor sinir etti,fps 40 larda ama arada tekliyor geri düzeliyor tekliyor düzeliyor,sinir oldum xpde bu kadar yapmıyor,rammı yetmiyor acaba işlemcimi,işlemcim düşük ama bu kadar deli etmezdi ya 2gb yeterlimi sizce cod 6 için?
ulan bu kadın milleti ne cakcak çı ya.dokundurucaksın bunlara anlicak işte dünya kaç bucakmış, zaten ölüme veya ağır yaralamaya sebep olmadığın sürece en en kötü az biraz cezacık ödersin; hem vurup sinirini çıkarmış olursun hemde onlara ders vermiş
ışıkların orda arabaların arasından geçiyorum kırmızı ışıkta 2 liseli kız bir tane annelerimi ne car diye arabanın arasından çıktı kızın son anda ayağının 10 santim kadar yakınında durdun. hayatımda hiç öyle bağırdığımı hatırlamıyorum birine.
teyzede hemen laf yetiştiriyor ee oğlum yavaş gelsene. sanki uçuyrum ben 20 km hızlı ilerliyorum yok bile o kadar hız yoksa duramam. teyze delirtme adamı 10 metre ilerinde yaya geçişi var ve ışığınız yeşil yanıyor ordan geçsen ölür müsün dedim.
kız çok korktu ama korna falan basınca sapıttı bir an. ya en çok sinir olduğum teyze hemen laf yetiştiriyor. illalah dedirtiyorlar adama illallah. yuh be.
selam foruuum. neyapıyorsunuz ?
neyy :D firar mı :D
yakalarsa yakarlar valla :)
Aman Uğurcum sende vur diyon ben öldür anlarım onu :Ç durduk yere bide onla uğraşmayalım dava açıp deli edenler bile olur uzak dursun. Motoru bu gün bakıma verdim küçücük kayış 40 tl. 100 tl yedi ama motor hakkaten motor oldu bir kalkıyor kalkışta ama kırmızı ışıkta bekleyen diğer herkese fark atıp gidiyom bi gün polis denk getirecek.
Bu arada rapidshare akıllandımı ne artık her daim dosya indirebiliyom.
hotfile ın şifrelerini buldum onla sömürüyordum premium. demekki jdownloader günleri başlıcak yine :D
Kaldırdım Opera'yı. Sistemde aynı işi yapan birden fazla program batıyor bana. Bir de açıkçası IE8 ile aman aman hız farkı göremedim ben.
opera bana yaramadı. internete bağlanamıyor.
Opera ile alakası yok, internet bağlantınız gitmiş o esnada.