Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
8 mbitlik net limitsiz kullanan arkadaşlar 15 GB download sonrası hız 512'ye düşüyor mu, düşmüyor mu ?
Az önce TTNET müşteri ilişkileri ile telefonda görüştüm düşüyor dedi. Bazı arkadaşlar düşmüyor, düşmedi diyor.
Durum nedir tam olarak :) ?
8 mbitlik net limitsiz kullanan arkadaşlar 15 GB download sonrası hız 512'ye düşüyor mu, düşmüyor mu ?Yaklaşık olarak 5-6 aydır kullanıyorum ve hızın düştüğünü henüz görmedim. =)Az önce TTNET müşteri ilişkileri ile telefonda görüştüm düşüyor dedi. Bazı arkadaşlar düşmüyor, düşmedi diyor.
Durum nedir tam olarak :) ?
Geçiyorsun değilmi 15 GB download'ı.Panik yapmaya gerek yok. :D15 GB'ı geçip hız testi mi yapıyorsun eminsin değil mi hızın düşmediğinden ? :)
Herhalde geçiyorum yani 15 GB'ı. =) 15 GB'ı geçtikten sonra hiç hız testi yaptırmadım ama uTorrent'ten herhangi bir şey indirirken 400-500 kB/s'den aşağı düşmüyor pek. Şu anda olduğu gibi. =)
Panik yapmaya gerek yok. :DPanik değilde emin olmak istiyorum yanlış anlama. ;)Herhalde geçiyorum yani 15 GB'ı. =) 15 GB'ı geçtikten sonra hiç hız testi yaptırmadım ama uTorrent'ten herhangi bir şey indirirken 400-500 kB/s'den aşağı düşmüyor pek. Şu anda olduğu gibi. =)
Sende böyle söyleyince geçesim geldi biraz daha :D
Panik değilde emin olmak istiyorum yanlış anlama. ;)Vakit kaybetmeden geçmelisin bence. Kaybedeceğin bir şey olmaz pek, hatta kazancın olur. Benden söylemesi. ;)Sende böyle söyleyince geçesim geldi biraz daha :
Tabii olur da hızın düşer falan, bunun sorumlusu ben olmayayım. =)Son Düzenleme: Feel Good ~ 24 Ocak 2010 17:22
Vakit kaybetmeden geçmelisin bence. Kaybedeceğin bir şey olmaz pek, hatta kazancın olur. Benden söylemesi. ;)Yok ya sen sorumlu olmassın, bütün sorumluluk benim. :)
Tabii olur da hızın düşer falan, bunun sorumlusu ben olmayayım. =)Online işlemlerde sorun var birazdan deneyeceğim tekrar tarife değişikliğini...
Bakalım bende bu ay düşünüyorum sınırsıza geçmeyi.Yan komşuda sınırsız paket kullanıyor.Beraber ortaklaşa kullanırız diye düşünüyorum.23tl çok değil ayda :)
Benim modem değişmesi gerekli mi peki? Mustafa :)
Bu arada ekran kartım için hayırlı olsun demişisin,bende Teşekkür ediyorum.
3d mark testini görmüşsündür belki?
O hız değişimini bende düşünüyorum ama oturduğum yerde iki arkadaşımda da hız düşüyor.Bölgeden bölgeye değişiyor sanırım.Onun için geçmeye korkuyorum.Özellikle 8mbite geçince 15gb kota çok az.512 değilde 1e düşse bile razıyım.Sonuçta aynı şey :) Ama işte güvenemiyor insan.Ah quick net ah.Bi gelsen bu taraflara. (Ankara Abidinpaşa)
A. S.
Nasılsınız?
Heh heh. Serdar yeni avatarın Anakin olmuş.
Darth Vader mı demeliydim yoksa... :)
:D:D
http://img261.imageshack.us/gal.php?g=infosw.jpg
Star Wars EE Serisi :D 8 GB İndiriyorum şuan 1280*720 p sırf bir daha izlerim uzatılmışı nasıl merak ettim.
Detaylandırılmış filmleri seviyorum.
Bu arada 15GB kotalı 8mbit kullananları şikayet edecem biz dünyanın parasını veriyoz internet için 15gb lılar yarı paraya alıyor yok öyle yağma valla.
Adam gibi işini yapsın şu TTNET. Şimdi geçecem 15GB lıya sömürecem 15 gb ı geçecez cart gidecek net fıtık olacam.