Önceki gün kasayı temizledim. Bir araba toz çıktı
İyi forumlar arkadaşlar
Önceki gün kasayı temizledim. Bir araba toz çıktı
"Kernel-Processor Power Hatası
Bilinen bir bellenim sorunu nedeniyle bazı işlemci performans güç yönetimi özellikleri devre dışı bırakıldı. Güncelleştirilmiş bellenim için bilgisayar üreticisiyle görüşün."
Şu cümlede ifade edilmek isteneni anlayan var mı gençler?
Geçen arkadaşa gittim onda Marvel Ultimate Alliance diye bir oyun vardı gerçekten güzel bir oyundu tavsiye ederim
işlemcimi o.c ile 9ghz'ye cıkardım ama SS almayı unuttum :(
"Kernel-Processor Power HatasıBu da orijinali:
Bilinen bir bellenim sorunu nedeniyle bazı işlemci performans güç yönetimi özellikleri devre dışı bırakıldı. Güncelleştirilmiş bellenim için bilgisayar üreticisiyle görüşün."
Şu cümlede ifade edilmek isteneni anlayan var mı gençler?
"Some processor performance power management features have been disabled due to a known firmware problem. Check with the computer manufacturer for updated firmware."
Eminim İngilizcesi olanlar şimdi anlamıştır ne ifade edildiğini.
Yeni Css Tasarımım ile www.lublalo.tr.ggSite neden ingilizce senmi ingilizce yaptın ?
SelamlaR;
Eve yeni geldim. Arkadaşın Casper Neo marka Bilgisayarına birkaç ayar yaptık. Bilgisayar kendi kendini çalıştırıyor. İçini açıp bazı donanımları çıkartıp bir arkadaşımla temizliğini yaptık. Sistem biraz olsun rahatladı. Sonrada format ve çeşitli ayarlamalar.
- - -
Dışarıdan gelirken arkadaşla oturup biryerde yemek yedik. Millet sevgilisiyle beraber orda burda. İçimde bir buruklu oluşmadı değil.
Neyse evde tek müziğin tadına vararak camların canına okuyorum. Hiihih. Bangır bangır.
* İyi ForumLaR, İyi Akşamlar...
Selamlar;
Forumda yazdığım mesajlar tek olarak gidiyor ama çift görünüyor. Mesela sabah tek olarak yazdığım mesaj şuan çift görünüyor. Silmeye kalktığımda ikiside gidiyor. Galiba hata var. Başka kullanıcılarda mesajlarım tek olarak görünüyor.
Alp bende yanlızlar listesindeyim .
Bende çarşıda iki üç kişinin üstüne atlıyacaktım böle el ele dolanmalar falan sarılmalar sanki inadına yapıyorlardıvalla yahu bende deli oldum,kardeşim ne güzel sevgilin hergün yanında ne gelip 1 güne tıkılıp kalıyosunki,sonra kalabalık yapıon ortalıkta millete engel oluyon, bu arada benimde yalnız geçen 16. yılım:D bi 16da yine yalnız geçer.
bi 16 yıl yanlız geçti bi 16 daha geçer gibi
Ulan sizin gene iyi.
Antalyadki yat limanına inmeden önce büyük şehir belediyesinin parkı var orda binlerce insan vardı iki gündür bahar havası vardı milet fırsat bilmiş.
patronla yemek arasında turlayak dedim içim karardı neşesiz biri oldum iyice.
herkesin kolunda bir kız. Patronum engellemese ukraynalı kalifenin içine dalıp hemen muhabbet kuracaktım. bir kızın elini tutmayalı 2 sene geçti neredeyse.
Rahatım ama yanlızlık hakkaten çok zor oluyor. iş - ev ömrüm tükendi kodların arasında :'(
96 saat : taken. bu filmi izleyin özellikle macera tutkunlar aksiyon tutkunları 96 saatte kız kurtarma vay be.Geçen sene bi arkadaşım izletmişti bana bu filmi.Sağolsun tr altyazıda yokmuş, ingilizce altyazıyla anladığım kadarıyla izledim :p
Ama cidden vay be dedirtiyo :)
Star wars indiriyim dedim.HD.
Dördüncüyü indirdim, 5. torrentte çok yavaştı.Yani yurtdışı sitelerinde.
İlk defa türktorrent sitelerinden girdim ve buldum lakin tr dublajmış.İyi sövdüm leechturk.com a.
Hata bende ama olsun