Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,494 mesaj
321 milyon dolar, paraya bak be.
Bide gittik d-smart aldık, ulan adamlar hemen çekildi be, tüh.
Son Düzenleme: teknohat ~ 14 Ocak 2010 15:11
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 1
1,494 mesaj
Hemde ne kazanır, kaz gelicek yerden tavuk esirgenir mi hiç :)
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
2,758 mesaj
Hiç Mac veya Linux kullandın mı ?
Bu haftasonu MAC veya Linux'a geçiş yapıyorum hayırlısıyla. Veya sıfırdan W7 kuracağım. Düşünüyorum daha. Sence ne yapmalıyım?Eğer fazla oyun vs oynamıyorsan genelde internetle ilgili şeyler yapıyorsan bence hiç düşünme hemen Mac e geç diyorum ben kişisel bilgisayarımıda bir deyiştireyim Ona direk mac kurduradam Apple almasam Mac Aşkı doğmazdı Macbook da oalyın tadı bir başka ama sana kesin öneriyorum tabi 7 yide genelde öven yok şu ana kadar kullanan çoğu arkadaşım ya vistaya geri döndü ya xp ye yada benim önerime göre Mac'e ama tabi kullanım alanın önemli oyun istiyorsan Xp yap ;)
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
2,758 mesaj
Belki olabilirsin ? Hem Pardusa ne dersin ben 1-2 hafta kullandım. Cd bulsam yine kurarım :)
Kullanmadım. Sence Windows 95'ten bu yana Windows'tan vazgeçmeyen ben Mac veya Linux'ta mutlu olur muyum?Bence en iyisi denemen şimdi kesin bişey demek istemem sen en iyisi bir dene denemesi bedava ;) sonra kararını verirsin hem sonradan aklındada kalmaz acaba onumu kursaaydım diye olmassa gine Windows'a geçersin
Eğer fazla oyun vs oynamıyorsan genelde internetle ilgili şeyler yapıyorsan bence hiç düşünme hemen Mac e geç diyorum ben kişisel bilgisayarımıda bir deyiştireyim Ona direk mac kurduradam Apple almasam Mac Aşkı doğmazdı Macbook da oalyın tadı bir başka ama sana kesin öneriyorum tabi 7 yide genelde öven yok şu ana kadar kullanan çoğu arkadaşım ya vistaya geri döndü ya xp ye yada benim önerime göre Mac'e ama tabi kullanım alanın önemli oyun istiyorsan Xp yap ;)Oyun oynuyorum aslında ama vazgeçebilirm yani pek bir sorun olmaz. İnternette takılıyorum genellikle. MAC veya Linux arasında kaldım işte. W7'nin nesini beğenmemiş arkadaşların? Bence harika ama ben hayatımda biraz farklılık istiyorum.
Bence en iyisi denemen şimdi kesin bişey demek istemem sen en iyisi bir dene denemesi bedava ;) sonra kararını verirsin hem sonradan aklındada kalmaz acaba onumu kursaaydım diye olmassa gine Windows'a geçAynen deneyeceğim MAC ve Linux'u ona göre seçim yapacağım. Tüm haftasonum boş. MAC, Linux ve W7'yi test edeceğim. Canım sıkılıyor. Yine de sizlere bir sorarak kamuoyu araştırması yapayım dedim. Cevaplarınız için teşekkürler.
Aynen deneyeceğim MAC ve Linux'u ona göre seçim yapacağım. Tüm haftasonum boş. MAC, Linux ve W7'yi test edeceğim. Canım sıkılıyor. Yine de sizlere bir sorarak kamuoyu araştırması yapayım dedim. Cevaplarınız için teşekkürler.İyi ettin yani bence en verimli yöntem denemektir denersin sonra hangisi güzel bir kere yükelrsin sonra artık gidebildi yere kadar kullanırsın yani