serdar abi Ordamısın !
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Ya harbi CS gibi bir oyunda hep beraber oynasak güzel olurdu.Sunucuyu iptal ettirdim gıcık bir nedenden dolayı.
Tüh be. Aslında bir vps kiralayıp oynamak lazım toplu olarak chip ailesi ile.
durun yarın ayarlamaya çalışam bir vps uykumu kaçırdınız.
torrentten nefred ediyorum ama çok güzel kaynak buldum aeo 3 ile aom için bütün sürümleri sömürüyor ne yapam net çok yavaşladı.
vps bakam ben gençler.
Sunucuyu iptal ettirdim gıcık bir nedenden dolayı.abi torrent linkini yollarsan çok sevinirim
Tüh be. Aslında bir vps kiralayıp oynamak lazım toplu olarak chip ailesi ile.
durun yarın ayarlamaya çalışam bir vps uykumu kaçırdınız.
torrentten nefred ediyorum ama çok güzel kaynak buldum aeo 3 ile aom için bütün sürümleri sömürüyor ne yapam net çok yavaşladı.
vps bakam ben gençler.
bence bir online oyun bulalım hep birlikte o online oyunu oynayalı
Uzun zamandır zaten oyun oynamıyorum iyi olur.Programlama bir heves tutturduk ama oyunsuzda zaman geçmiyor.Zaten üniversitede bu bilişim bölümü okumayı düşünüyorum.Orda mutlaka hepsini öğrenirim.Ben biraz acele ediyorum galiba programlama ve web tasarım konusunda .Yanlışım varsa düzenltin...
ben aoe 2 yi indirdim abi :S:S
Serdar abi aslında bir sever kararlaştırırız orda hepimiz toplanırız yani illaki gerekiyomu paralı alman?Benim sınavlar yakınlaştı.O yüzden oyuna katılımım olurmu bilemem...
erhan sanal xp yi çalıştır yani şunu :D
hepsini öğrenemezsin canım. ben denedim kayışın koparsa anlarsın :D
Uzun zamandır zaten oyun oynamıyorum iyi olur.Programlama bir heves tutturduk ama oyunsuzda zaman geçmiyor.Zaten üniversitede bu bilişim bölümü okumayı düşünüyorum.Orda mutlaka hepsini öğrenirim.Ben biraz acele ediyorum galiba programlama ve web tasarım konusunda .Yanlışım varsa düzenltin...
c# ı iyi çöz gerisi zamanla gelir.
yüklesene o zaman hem win7 home premium kullanıyor xp modu yüklemiyor :S:S
ooo neolmuş 1-2 saat bi anten le digitürk ayarlamaya gittik buralar coşmuş karışmış :) toxic senin adın ne ve kaç yaşındasın ?söylemek istemiyosan söylemeyebilirsin ..
yarın görüşmek üzere herkse hayırlı geceler..
Bunlar hep birbirimzi kırmamız için şeytanın yapmış olduğu bir oyun buna kanmayın birbirinizi böle ufak şeylere üzüp kötü an yaşatmaktansa daha ılıman yaklaşıp görüşlerinizi sunsanız bir zararı olmaz arkadaşlar lütfen böle şeler olunca ya susalım yada bize doğru geleni söyleyelim