Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 0
1,233 mesaj
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,018 mesaj
İyi geceler ,bol muhabbetler,selamlar arkadaşlar...:)
Yıllanmış Üye
3,600 mesaj
Yıllanmış Üye
3,600 mesaj
Hayırlı Olsun. Umarım istediğini bulmuşsundursun. Güle güle kullan.hımm hayırlı olsun hayırlı haberler al :) nasıl güzel mi ??bende cumartesi günü samsung C3053 Bliss aldım.pek iyi değil ama idare ediyorum :)
hayırlı olsun kahramanım benim :
Hayırlı olsun _hEro.Güle güle kullan.
Görünüşü de güzelmiş.
Yıllanmış ÜyeTeşekkür Sayısı: 02,336 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Haz 2009Yeni ÜyeTeşekkür Sayısı: 032 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2010Sürekli "SLM" yazıp durmayın ya!Sanki MSN burası."SLM Chip Online" diye mesaj mı olur.Post kasmak için yırtınıyosun.Şimdi sorsak "üslubsuz" felan dersin :S
Yeni ÜyeTeşekkür Sayısı: 032 mesajKayıt Tarihi:Kayıt: Oca 2010Yok ya sanki ben bilmiyorum bu konuyu.Hem senin bir sürü mesajın var da noluyo?Bütün mesajların Eğlence ile Diğer Konu Dışında hiç Masaüstü Bilgisayarlar konusunda birine yardım ettiğin mesaj var mı?Sürekli mesaj kasmaya çalışıyosun.Alakasız mesajlarla.Sadece SLM yazılıyomuş ben senden önce bu foruma kayıtlıydım.Bilmiyormuyum sanki?
Yok ya sanki ben bilmiyorum bu konuyu.Hem senin bir sürü mesajın var da noluyo?Bütün mesajların Eğlence ile Diğer Konu Dışında hiç Masaüstü Bilgisayarlar konusunda birine yardım ettiğin mesaj var mı?Sürekli mesaj kasmaya çalışıyosun.Alakasız mesajlarla.Sadece SLM yazılıyomuş ben senden önce bu foruma kayıtlıydım.Bilmiyormuyum sanki?Demek ki banlanmış sonradan üye olmuşsun o zaman... Banlanma sebebin yazdığın mesajlardır o zaman...Selam olsun Türkyenin ve Dünyanın en iyi ve en eğlenceli formu !Aman Erhanım öle Slm falan verme az önce arkadaş slm verenlere isyan etti :)- Corby ADLI üye
Sürekli "SLM" yazıp durmayın ya!Sanki MSN burası."SLM Chip Online" diye mesaj mı olur.Post kasmak için yırtınıyosun.Şimdi sorsak "üslubsuz" felan dersin :