Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Tamam güzelde o kadarda abartılacakbir film değil Erhan.Bir Yüzüklerin Efendisi,Star Wars,V ForVendetta,Sil Baştan(Jim Carry) bu filmler bence Leondan daha güzelizlemeni öneririm :)Erhan sil baştanı kavrayamaz.En fazla şuan Leon The Profesyoneli kavrıyor. Sil baştanı anlamak içinciddi bir acı yemek lazım. Zaten yedikten sonra üstünede film izlersenkevgire dönüyorsun.Ruh gibi geziyon bir hafta. Aşk acıları kalbini yarıp parçalıyor. Erhana ağır gelir kısa devre yaptırma çocuğa.
Erhan şakaydı :P Ama kabul edelim sil baştan leondan daha güzel.
Kanıtı bilem var.
Tüm dünyada en çok sevilen 59 uncu film :D
ismi biraz acayip ama bizim Türkler filmi izlemiş kıvrak zekaları filmin Adını sil baştan koymuş.
Tüm dünyada en çok sevilen 59 uncu film :DEvet. Hiç anlamam, adının neden "Sil baştan" koyulduğunu. Orijinal adının çevirisi koyulsa, daha etkileyici olacağı kesindir yani..
http://www.imdb.com/chart/top
ismi biraz acayip ama bizim Türkler filmi izlemiş kıvrak zekaları filmin Adını sil baştan koymuş.
Selamunaleyküm kardeşlerim,nasılsınız bakalım? Erhan,Serdar yeni avatarlarınız yakışmış,ben beğendim...
Şu Sil Baştan filmini ben de izlemedim daha, bir bakayım nasıl birşeymiş :)
Allah Allah nasıl bir filmmiş ki bu kadar etkiliyor izleyeni. :)
Neyse,filmi hazırladım,yemekten sonra hemen izleyeceğim...
Sil baştanı anlamak içinciddi bir acı yemek lazım. Zaten yedikten sonra üstünede film izlersenkevgire dönüyorsun.Serdar bende böyle bir şey arıyordum azrail gibi yetiştin derin kalp acısı yanında bu filmle birlikte artık ruhu teslim edebilirim.Ruh gibi geziyon bir hafta. Aşk acıları kalbini yarıp parçalıyor. Erhana ağır gelir kısa devre yaptırma çocuğa.
Bu arada film sil baştan deyince tanıdık gelmedi.imdb girdim ingilizcesini görünce tanıdık geldi .bunun vcd vardı bende.
Son Düzenleme: _Neo_ ~ 29 Ocak 2010 18:35
Bana da biraz abartılmış gibi geldi.Ha film gayet güzel,ama abarttıkları kadar müthiş bir şey değildi bence.
Bilmiyorum,belki de beklentilerim yüksek olduğu için öyle düşünmüş olabilirim.
Selamunaleyküm kardeşlerim,nasılsınız bakalım? Erhan,Serdar yeni avatarlarınız yakışmış,ben beğendim...Abi mükemmel bir film sil baştan.Şu Sil Baştan filmini ben de izlemedim daha, bir bakayım nasıl birşeymiş :)
Uçuk kaçık ve bir okadar duygusal.
Çok oldu izleyeli ya bende mi izlesem tekrar :)
İşte Günün MSN türkiye İğrenç Görünümü.
Nuri alço kelliği çözdü yalanı.
Kaç tahtamız eksikmiş miş.
Ne kadar tuhafsınız.
Birde günün fıkrası.
http://eglence.tr.msn.com/gununfikrasi.aspx
Bunları hazırlayanlara pc yi gösterende kabahat. ipini koparan internete koşuyor.
world_pc filmlerin mümkünse bundan sonra wipipedia sayfalarını verme!
filmi izlemeden tat kaçıyor!
Nefret ediyorum MSN TR'den. Dünyanın en saçma en sapık haberlerini getiriyorlar koyuyorlar önümüze.