Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Adam bilgisayarla yatıp kalkıyor heralde.
Biraz hava atalım :D
Şuanda Dünyada böyle bir canlı destek programı yok. 2 aya kadar release edeceğiz şirket olarak. Bunlar beta 1 görüntüleri. rc yi daha dışarı çıkartmadık. rc de ana kontrol paneli ile konuşma ekranları daha da geliştirildi...
Şimdilik bu kadar yeterli :D
Bir ara Avea 100 kontör fiyatına 100 hediye kontörlü hat satıyordu. Aldım. 100 metre ilerdeki bloktaki arkadaşım aradı. İnanamadım, çekmiyordu. Ses bir gidip bir geliyordu, cızırtılar cabası. Hediye kontörü bitirince Turkcell'den devam ettim. O zamandan beri de başka bir hat denemedim.
lan sanırsın 3g'yle evden işe ışınlancak millet. yada sağda solda sürekli baka baka konuşcak, full nette takılcak... taş çatlasın 1 ay sonra adı bile anılmaz bunun demedi demeyin. hoş şuan bile adı geçtiği, reklamı yapıldığı kadar bi getirisi yok hatta getirebilecekleri bile tam olarak ortada yok servis sağlayıcıları sağolsun.Beni en çok ilgilendiren tarafı mobil modem. 3G'den önce de vardı ama şimdi iyi bir hıza kavuştu. Benim gibi uzun otobüs yolculuğu yapanlar için çok iyi. Bu arada bir iki şey soracağım. Cevaplayan olursa sevinirim. Teknosa'nın kataloğunun arkasında "yepyeni 3G destekli Toshiba notebooklar yakında Teknosa'da" gibi bir şey yazıyordu. Anlamadığım şey zaten mobil modemi bağlamak yeterli olmuyor mu, netbooklarda sanırım 3G destekli olması şartı var ama 3G tüm notebooklarla uyumlu değil mi?mübarek devrim sanki, memleket kalkındı ya...
Nerdesin sen yaw?Uzak kaldım teknolojiden. Kuzenim 3G çıkmadan önce Turkcell Connect Card'la bağlanıyordu. O dediğin usb cihazı işte. Bilmeyen belki vardır; içinde bir sim kartı varmış, ayrıca usb bellek olarak kullanmak için içine hafıza kartı takılabiliyor. Şimdi o gitti onla da konuşmadım. O da altı ay önce falan almıştı notebookunu. Yani o 3G'yle bağlanıyorum deseydi bile şüphede kalacaktım yine de, cihazı yeni olduğu için. Sağol. Aydınlattın beni.Usb Connection Stick var. flashdisk özellikli. onu takıyorsun driverını tanıtıyorsun bitti. teknosaya ne bakıyorsun sen :
...hitchYukarıdakileri izledim. Hepsi de çok güzel filmler gerçekten. Ben de tavsiye ederim izlemeyenlere. Esaretin Bedeli'ni iki kere izledim sanırım, tekrar izlerim.
The Shawshank Redemption (esaretin bedeli. dünyanın en iyi filmi. cidden de öyle)
The Green Mile.
The Pianist...Esaretin Bedeli'ni sevenler Jean Claude Van Damme'ın "Cehennemde(In Hell)" filmini izlesin, bu da çok güzel bir film. Bunu da birkaç defa izlemiştim.
Bana mı öyle geldi bilmiyorum ama sanki notebookların fiyatı düşmüş gibi geldi bana. Bunun sebebi nedir bilen var mı? Kışın aynı fiyata ortanın biraz üstü olarak düşündüğüm notebooklara alabilirim gözüyle bakıyordum, şimdi aynı fiyata tam istediğim gibi cihazlar gördüm kataloglarda.
Bir de mağazaya gittim. Dizüstülere bakıyordum. İçimden "bu iyi" dedim. Ekran kartı 1 gb paylaşımsızdı, adama kaç bit dedim. Dizüstülerde bu bilgi verilmiyor dedi. Daha önce hiç işim olmamıştı, eğer öyleyse kartın iyi olup olmadığını kartın marka ve modeline internette yapılan yorumlara göre mi karar vereceğiz?
http://haber.milliyet.com.tr/msn ... .2009%26reftype%3d2 bu nedir yaw.
biz hangi kızları sevecez. kenan doğulu bile şaşırıyor ki o kadar çok hayranı var.
acaba ne yapacak onu. evde altın bir askılıktamı saklıcak... Tövbe tövbe. ne günlere kaldık.
Apple mac osx kullanan varmı aranızda ?
FinalCut duyan varmı.
Video işleme yazılımı. Süper birşey. Sırf bu yüzden bir mac im olmasını isterdim.
DVD 1 Final Cut Studio Install (3.48 GB)
DVD 2 DVD Studio Pro Content (6.44 GB)
DVD 3 Motion Content 1 (6.10 GB)
DVD 4 Motion Content 2 (6.98 GB)
DVD 5 Audio Content 1 (7.92 GB)
DVD 6 Audio Content 2 (7.05 GB)
DVD 7 Audio Content 3 (7.12 GB)
Kurulum paketine bakın höh :D
Resimdeki kişi halen dala yaşıyor. :D
Resimdeki kişi halen dala yaşıyor. :Emel Sayın
http://www.milliyet.com.tr/galer ... id=7064#galeriStart
en ünlü Türk sarışınlar.