Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Gerçekten komik :)
Sanki sen boş durdun : )hala win7 sömürüyorum.napıyım laptop un ısınıp patlamasından korktumama güzeldi bu gece yine geç yatalım
Dün Tuğrul win 7 sömürdü sabahladık yattığımızda saat 4:10 du, daha erkendi de olsun uyumakda lazım, saat 1 e yakın kalktım Tuğrulda öyle, çok eğlendik sabaha kadar.
microsoft un server lar hızlıymış.hayatımda ilk defa bu kadar hızlı dosya indiriyorum
Erhan :
Söylediklerin çok etkili ağlıcam şimdi :( Vallla :)
Gerçekten hayat uzmanı gibisin sanane kardeşim kiminle konuşup kiminle konuşmayacağıma ;) Sanane olan benim arkadaşlarıma olur ;) Birdahada karşıma çıkmasan iyi olur ;)
Erhan :Ağlamana gerek yok, ben sadece "Ben seninle konuşanlara karışmıyorum sen niçin karışıyorsun böyle benimle konuşanlarla küsmeye devam edersen Chip Online'dan arkadaşın kalmayacak demek istedim sadece, bir daha çok karşına çıkacağım istediğini söyleyebilirsin ancak benim söyleyeceklerim emin ol ki seninkilerden daha mantıklı olacaktır çünkü düşünmeden hemen yazmaya başlıyorsun, bu kişisel sorun uzamasın konunun kapanmasını istemiyorum.Söylediklerin çok etkili ağlıcam şimdi :( Vallla :)
Gerçekten hayat uzmanı gibisin sanane kardeşim kiminle konuşup kiminle konuşmayacağıma ;) Sanane olan benim arkadaşlarıma olur ;) Birdahada karşıma çıkmasan iyi olur ;)
Ayrıca benim sana messenger'da söylediklerimi burda cevaplaman saçma olmuş Tuğrul'a söyleseydin senin engellemeni kaldırırdım.
Son Düzenleme: Erhan Tiryakioğlu ~ 01 Şubat 2010 14:36
Erhan :Melih sen beni bazen saçma nedenlerden dolayı kısıtlıyorusun.Benimde herkesle konuşmaya hakkım var ama şunu bil ki sen benimle ne kadar küsersen küs ben seninle her zaman dost olarak kalacağımSöylediklerin çok etkili ağlıcam şimdi :( Vallla :)
Çocuklar dövüşmeden oynayın hi hijjjjjj hi hijj :DDDDDDDDDDDDDDDDDD
pısst susun bakem burası kavga ortamı deil:D,erhan ya dirt 2 için konu açsam kapanmaz dimi,hamachi ile oynicak bi adam bulamıcam yoksa çatlayacağım.Kavga eden yok : )
Dirt 2 Lan'dan hamachi ile oynayacak olarak konuyu aç içinde korsan olmasın yeter ki :)@yorumsuz_
Ayırmaya çalıştığın için teşekkürler ama kavga eden kimseyi göremiyorum sadece arkadaşımız messenger'dan yazdıklarımı burda cevaplaması biraz ortamı geriyor.
Son Düzenleme: Erhan Tiryakioğlu ~ 01 Şubat 2010 14:43
Bu "Tom Clancy's Hawx" da hiç fena oyun değilmiş yahu...
Bu "Tom Clancy's Hawx" da hiç fena oyun değilmiş yahu...Merak ettim bakalım nasılmış : )Dün indirmek için oyun arıyordum, önce Pro Street indirecektim ancak Tuğrul Most Wanted indr Lan'dan oynarız dedi Onun için MW indiriyorum, Süleyman abi COD6 MW2 de Şu uçak düşmüş oradan taramalı tüfekle adam geliyor silahla ateş edince hiç bir şey olmuyor, yardım edermisin ?