İlan: Konuyu ayağa kaldıracak forum trolleri aranıyor.
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Youtube'den şarkı indirmek için hangi programı kullanıyorduk, ben bir zamanlar bir program kullanıyordum ismini hatırlayamadım. Aklında güzel indirme programı olan paylaşır mı?
- Bendeki nasıldı?
* Youtube'den dinlediğim şarkının linkini programa kopyala-yapıştır yapıyordum, direk olarak masaüstüne indiriyordu.
Bunun gibi birşey arıyorum, uğraştırmayacak. Yardımcı olacak kim var?
bi tanede ben yazayım rap benimki chrome os geçecek windows u windowsta kimmiş abisi trojen yiyip duruyor linux a unixe yedirsinler trojeni deep freeze olmadan bu iş çözülmez ne dersen de deep freeze im üstüne tanımam adamım kurarım pc ne şifresini sölemem kaldıramassın formatı çakarsın
Deep Freeze ci geldi hanım :D
Youtube'den şarkı indirmek için hangi programı kullanıyorduk, ben bir zamanlar bir program kullanıyordum ismini hatırlayamadım. Aklında güzel indirme programı olan paylaşır mı?Free yotube to mp3 converter
- Bendeki nasıldı?
* Youtube'den dinlediğim şarkının linkini programa kopyala-yapıştır yapıyordum, direk olarak masaüstüne indiriyordu.
Bunun gibi birşey arıyorum, uğraştırmayacak. Yardımcı olacak kim var?
Bu programı kullanabilirsin.tam istediğin özellikte url yi yapıştırıyorsun ve mp 3 olarak kaydediyorsun.işte link:Kolay gelsin...
Çok şükür abicim. Yoksun epeydir... Sen nasılsın?İyidir abim, hayatla çebelleşiyoruz :) ne olsun.Free yotube to mp3 converterSağol Hayalet, bir bakayım denicem. Haber ederim sana.
Bu programı kullanabilirsin.tam istediğin özellikte url yi yapıştırıyorsun ve mp 3 olarak kaydediyorsun.işte link:http://www.dvdvideosoft.com/prod ... o-MP3-Converter.htm
Kolay gelsin...
3G 3GGG.
Ne kadar hızlıymış lan bu 3g.
400kbps ile bağlanıyorum. Birde antalyanın göbeğinde ayıp ya.
5gb lık paketi etkinleştirdim. Babam gelesi ttnetten mahrumuz. ben ttnet istiyorum abi. Backtrack ı indirdim wireless hacking :P
12 kadar wireless var. birinin şifresi yok ta ssid gizlemiş. Bulmam lazım :D
Telefonu taktım pc ye nokia pc suite üzerinden 3g ye bağlanıyoz. Güzelmiş bea.
yadınız mesajlardan görünüşe bakılırsa hayranlarım bir hayli artıyo : ) bende devam etirebilirim isteklere göre
işte yeni sanat eserim=görünmez şiir
_________________ ________ ______________ şaaaaaiiiirrrrr=yolcu365: )
nasıl üsteki şiiri görebildinizmi göremezsiniiiz çünkü görünmez şiiiirrr görülmez göremezsiniz görünmüyor: )
göremezsiniz abicim çünkü adı üstünde görünmez şiiirrr : )
Evet kullandığım bir program.Kusura bakma hata bende bazı açıklamaları yapmam gerekirdi.Aşağıdaki resimde( bendeki ayarlar bu şekilde )presets yazan kısımdan mp3 olarak ayarlaman gerekiyor.