sistem derecelendirme puanım 2,3 :S:S :(:(
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
o adam half life ın kalbi. kim olduğu bir gün meydana çıkacak heryerde var hl de.
bu arada dün hl nin bütün versiyonlarıının olduğu bir dvd serisi buldum torrentte link vermicem indiriyorum bakalım.
bütün seri artı modlar vs hepsi var.
Yıllanmış Üye
Teşekkür Sayısı: 2
2,018 mesaj
İyide oyun Call Of Duty MW 2 değil ki. :D
Bir de adamın füzeden mi yoksa korkudan mı öldüğü pek belli değil... :D
Gene de komik bişey olmuş,sağol Adem...
G-Man'in Gordon'un gelecekteki hali olduğunu söyleyenler var. Gordon'u uyarıyor diyorlar. Eli tanıyordu aslında ama... Öldü. Ben zaten tüm seriyi defalarca bitirdim.
Gelecekten mi geliyor muş Ben hiç faydasını görmedim gman nin ne zaman ortalıkta gözükse ya zombiler basıyor ya uzaylılar. kerata hiç iyi birşey değil.
Bende seriyi bitirdim. Şu üçüncü bölümde çıksada keyfimizden geçsek.
2011 den aşağı çıkmıcak belli oldu. Ama valve bu yarın öbür gün cart diye çıkartır bizi neşe krizine sokar(inşallahhh)
İlk duyduğumda 2008'in son çeyreği idi. Daha sonra 2009'un ilk çeyreği, son çeyreği ve 2010'un son çeyreği deniliyor. Oyunda da en çok zoomlamayı seviyorum... :)Gelecekten mi geliyor muş Ben hiç faydasını görmedim gman nin ne zaman ortalıkta gözükse ya zombiler basıyor ya uzaylılar. kerata hiç iyi birşey değil.
Bende seriyi bitirdim. Şu üçüncü bölümde çıksada keyfimizden geçsek.
2011 den aşağı çıkmıcak belli oldu. Ama valve bu yarın öbür gün cart diye çıkartır bizi neşe krizine sokar(inşallahhh)
Kapalı Hesap
Teşekkür Sayısı: 0
2,758 mesaj
Güzel :)Otobüslerdeki Şaşırtan Yaratıcılık
Çok ilginç ve aynı zamanda bir o kadar da hoş.
10 üzerinden 10 puan.
http://www.sinemalar.com/film/21298/Adalet-Pesinde/
Mükemmel bir film.
Son Düzenleme: ADEM-KAYA ~ 01 Şubat 2010 23:44