İngilizcenin hükmettigi bi oyun.Ne kadar biliyosan o kadar hızlı oynuyosun :D yanımda sözlükle oynuyorum bende takıldıgım yerlerde bakıyorum.Ama kurgu falan güzel klasik öldür-kazan oyunlarına benzemiyor.
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Far Cry Öğlen inmiş. netload.in nasıl bir site ya jdownloader ile son sürat çekti. şok oldum. rapidden çok daha hızlı indiriyor. ücretsiz birde. bundan sonra netload.in linkler bakacağım :)
220 - 230 kb ile indirdi. 2 mbiti tam kullandı.
Birşey diyeyim mi. ilk önce ne kullanıyorsun diye sormak varken neden öneri sunuyorsun???
Notebook a ne alayım. zaten bakırdan yapılmış özel petekli soğutucu var. Harici ekran kartı olduğu için mecburen özel soğutma olur notebooklarda...
Öneri yapmadan önce sistemi bir öğrensek.
O zaman notebook soğutucusu al. Bizde çare tükenmez.
Fan konusunda zalman öneririm.Ama fiyatları yüksek oluyor.Bir de indirme konusunda,bazı sitelerde VIP üyelikler var ücretli ve gb'larca dosyalar tek link son sürat indirebiliyorsunuz hem de direk bağlantı.Ben böyle bir-iki yere üyeyim ve fiyatlar da çok yüksek değil.İnternet de Ağustos'a girdiğimizde sınırsız olacak.1 tb da harddiskimde yer olduğuna göre gelsin download lar:D:D
Hiçbir yere beş kuruş vermem üyelik miş bilmem neymiş. Kendi çözümlerimi üretirim. yada Araştırırım.
"herrscher" bu topicte bana daha önce öneride bulunma dediğimi hatırlar gibiyim. Eğer demediysem şimdi diyeyim. Bana öneride bulunma lütfen. İhtiyacım yok. Notebook soğutucusundan daha etkili yöntemler biliyorum. Boşuna notebook soğutucusuna para vermem.
pcmaker.com daha önceden satın alınmış. reklam sitesine yönleniyor. almak istedim adamlarla irtibata geçtim şuan $3,788.00 dolar öf be.
pcmaker.net da alınmış ama backorder şansı var kasımda bitiyor. ah bir düşceğini bilsem kaçırmam ama 2003 ten beri domain park sisteminde. aranızda var mı bu işler ile uğraşan.
Hiçbir yere beş kuruş vermem üyelik miş bilmem neymiş. Kendi çözümlerimi üretirim. yada Araştırırım.bi özel mesajlara bakarmısın bişe demiştin öğlenhatırlatayım dedim
"herrscher" bu topicte bana daha önce öneride bulunma dediğimi hatırlar gibiyim. Eğer demediysem şimdi diyeyim. Bana öneride bulunma lütfen. İhtiyacım yok. Notebook soğutucusundan daha etkili yöntemler biliyorum. Boşuna notebook soğutucusuna para vermem.
181. sayfayı da bitirdik.Daha çok yolumuz var ya olsun sohbete devam ;)
Hiçbir yere beş kuruş vermem üyelik miş bilmem neymiş. Kendi çözümlerimi üretirim. yada Araştırırım.Peki abi... İhtiyacın yoksa alma. Öneride bulunma mesajını görmedim.
Aranızda Devil May Cry serisini oynayanlar var mı? 1-3-4 bu üçünü oynadım.2 duyduğum kadarıyla kötü çıkmış,hiç bulaşmadım.
Arkadaşlar bişe sorcam hiç 64bit destekleyen oyun var mı yada program?
Far Cry(1. oyun yama ile destekliyor.)
Crysis
Riddick
Aklıma bunlar geldi bu saatte.
şu habere bakın
http://haber.milliyet.com.tr/msn ... %3d15%26reftype%3d2
Heyt be 3G simgesi saat 8 de çıktı Telefonumda :D:D
Şimdi sıra hangisi. Vodafone sınırsız mı yoksa Türkcell 8GB mı. biri 70 TL mi ne(Türkcell). Biri günlük 5 TL * 30 = 150 TL(Vodafone sınırsız)
Hangisi...
Vodafone olursa ailemle çok çok ucuza konuşuyorum. Türkcell olursa onlar beni pahalıya arayacak içim elvermicek... Of Of.
neden mi sınırsız tarife sunmuyorlar?
Bir defa 3G öncelikle bir internet bağlantı çeşidi olarak evde kullandığımız bağlantılara alternatif değildir. Gprs, EDGE... nin gelişmiş, bir sonraki halidir. cep telefonları için zaten bu kota fazlasıyla yeterlidir. hesaplamalar yapılırken cep telefonlarına göre yapılır. 3G için bu soruyu sormak "bu araba neden 5 ton yük almıyor" demek gibi. çünkü o araba kamyon değil. neyin ne olduğunu iyi kavrayalım.
bir ara chip dergisinde yazan yabancı bir yazar vardı ve amerika da mobil bağlantı ücretlerinin pahalılığından bahsederken "neden cep telefonumdan maillere bakmak için 20$ ödeyeyim" diyordu.
3G fiyatları pahalı, ucuz demeyin bu TTnet in pahalılığından.
Bir defa o Avea, ttnet, türk telekom, vodafone ceoları dediğiniz adamlar sandığınız gibi sürekli birbirleriyle rekabet edip, rakiplerini kırmak gibi bir amaçları yok onlar için amaç birlik olup müşteriyi daha fazla kazıklamak üzerine kurulmuş bir dostluktur. siz nasıl sınıfta birinci olmak istersiniz ama en büyük rakibinizle de çok iyi arkadaş olabilirsiniz, onlar da öyledir. rekabet yok, rekabet olduğuna kesinlikle inanmayın. medya(mesela chip) hitini, dolayısıyla reklam gelirlerini artırmak için haberleri bize pazarlayarak böyle gösterir.
sadece müşteriye atılan kazık var. tek gerçek bu.