Yeni yüklediğim avatarın yarısı gri yarısı siyah duruyor ,niye normalde simsiyah olmalı gerçi hareketli, tamda gözleri parlarkenmi avatar durduruldu:D
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Dikkatli baktım diğer avatarlarda da üzerlerinde yarım duran bir parlaklık var.
pcwordDikkatli baktım diğer avatarlarda da üzerlerinde yarım duran bir parlaklık var.Selçuk abi dikkatli ol gene biryerlerden saldırıya geçecek avatar da değişmiş.
hımmmm.
Tesüf yani
Beni Selkuç Bey'le dalaşık ilan ettin :D Dalaşmadıkya Selçuk Bey öyle birşey yok dedi ben var dedim(Bugünün mesajları):D
Bir yağmur yağıyor bir yağmur yağıyor ki ceryanlar gitmese bari öff.
Valla ben çok beğendim. Ama arada bir "Ağ Zaman Aşımı" gibi bir hata veriyor. Biraz da yavaşlık var. Onlar olmasa süper olacaktı.
Fena şimşek çakıyor bilgisayarıma birşey olmasa bari :(Kapatmakda istemiyorum.
o yağmur dün istanbulu vurdu işte, kışın böyle yağmamıştı be. 100mt yolu kafamda kartonla koşmak zorunda kaldım ki yoldan ziyade ufak bi nehir edası vardı caddelerde ya, neyse...
pcwordFena şimşek çakıyor bilgisayarıma birşey olmasa bari :(Kapatmakda istemiyorum.
tamam tamam söyleme.
yani gelecez o ile pcword arıcaz.
Komutan:
"Grup A kuzey." - "Anlaşıldı tamam!"
"Grup B güney" - "Anlaşıldı tamam!"
"Grup C doğu" - "Anlaşıldı tamam!"
"Grup D batı" - "Anlaşıldı tamam!"
"Göreviniz çok önemli olan bir bilgiyi CHIP forumlarında mesaj yazan bir kişiden alacağız kod adı pcword"
"Komutanım?"
"Konuş"
"bilgidiğimiz word programı mı bu. ee notbunuzda var ya"
"Susturun şunu canımı sıkmasın. Hadi başlayın. bir saatiniz var."
Movie makerde izle pcmaker:DYağmur derede yağıyor
http://www.huffingtonpost.com/20 ... er-ha_n_222122.html
britney spears ın twitter ı hacklenmiş. Kutlama yapacam.
pcword alındın mı. moviemaker hım PcMaKeR a laf çarptırma anladım kısasa kıssas.
Önemli değil Moviemakerlıkta yapıyorum rol yapmada ve yazmada üstüme yoktur bak bir dk da senaryo ürettim.
haha :D
ne biliyim ne alakaysa movie makerda izle dedin de media player desen anlıcaz da.
Şey gibi anladım ben bunu. Hani lise çocukları vardır ya. Lakap yarışması yaparlar aralarında uydururlar alakası olmayan şeylerle.
Movie maker bu konuya ne alaka anlamadım.
İnsan piskolojisini iyi çözen bir kişi olarak karşımdakinin nasıl düşündüğünü yazdıklarından anlayabilirim. orda word programını araya kattım, dayanamadın hemen movie maker ürettin.
Şakaya dayanamadığın buradan belli oluyor tepkiye tepki vermek.
Güzel bundan sonra samimi olmam bende!
Ozaman bu kouşmalarını ben sana iade etsem sende maker e niye taktın ya ne oldu birden böyle "Güzel bundan sonra samimi olmam bende!" felan ne alınganlık bu ne
pcword anladın sen uzatmayalım!
pcmaker a istediğini de ama karalama yapmadıkça.
anlatabildim mi.
ister pc maker de, ister movie maker de(ki alınmam çevremde tanıyanlara sorsan -seni güldürmek için iki dk da senaryo üretir seni güldürür der). istersen bilgisayar maker de ama;
haha pcmaker mış haha movie makerlık yapıyor şamataya bak gibisinden konuşursan kızarım herkez kızar.
senin çevirmene kızmadım ama yanlış anlayıp hemen seninde birşey üretmene kafam takıldı ha dedim bende tamam bir daha böyle konuşma ki konuşmamda
Alınganlık değil gerçek. İyi akşamlar size.
Selam arkadaşlar.Forumda gezinirken dün bir konuya yazdığım mesaj dikkatimi çekti.Benim yanıtımın alt kısmında 4 tane yıldız işaretlenmiş.Aynı şekilde 2 arkadaşın yanıtlarındada 4 er yıldız var.Benim anladığım bu yeni bir rep sistemi galiba.Uzmanına sorun bölümünde verilen cevaplarda artık repleri bizde görebileceğiz.Böylece verdiğimiz cevabın yeterliliği ve soruyu soran arkadaşın ne derece tatminkar olduğu da ortaya çıkmış olacak.Bence güzel bir uygulama olmuş.Bakalım daha neler göreceğiz.Yalnız birşeyi itiraf edeyim yeni arayüsde konu başlıklarının mavi renk olması pek iyi olmamış.Eskiye göre okuma zorluğu çekiyorum.
Selam arkadaşlar.Forumda gezinirken dün bir konuya yazdığım mesaj dikkatimi çekti.Benim yanıtımın alt kısmında 4 tane yıldız işaretlenmiş.Aynı şekilde 2 arkadaşın yanıtlarındada 4 er yıldız var.Benim anladığım bu yeni bir rep sistemi galiba.Uzmanına sorun bölümünde verilen cevaplarda artık repleri bizde görebileceğiz.Böylece verdiğimiz cevabın yeterliliği ve soruyu soran arkadaşın ne derece tatminkar olduğu da ortaya çıkmış olacak.Bence güzel bir uygulama olmuş.Bakalım daha neler göreceğiz.Yalnız birşeyi itiraf edeyim yeni arayüsde konu başlıklarının mavi renk olması pek iyi olmamış.Eskiye göre okuma zorluğu çekiyorum.Evet ben de bugün fark ettim. Artık Uzmanına Sorun bölümünde verdiğimiz cevapların ne kadar yardımcı olduğunu görmüş olacağız. Ben de çok beğendim bu özelliği. Ama yeni arayüzdeki başlıkların mavi olması herhangi bir okuma zorluğu yaratmıyor bende.