PCSX2 kullanımını öğrendim Tekken5'i indiriyorum umarım akıcı bir şekilde oynayabilirim.
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Yuh be emülatör Core 2 Quad işlemcimi Pentium 3 olarak görüyor ben daha ne diyeyim:D:D:D
pekte vahim bir durum yok bence. haberin başlığı memleketin abes habercilik anlayışı yüzünden çarpıtılmış diye kötü gözükebilir ama doğal bişey seks ve buda onun araştırması sadece. o biçok alanda özenilen ab veya abd'de olanların yanında hiç kalırlar...
Herkese günaydın. VB.Net kitabı almak için kitapçıa gitedecektim ki,farkettim bu gün Pazar:D Yarın artık... :D:D
Uyu uyuyabildiğin kadar ne olacak.Ben dokuzda uyandım TV izlemek için içeri gittim,iki saat kadar da orada uyuyakalmışım:D:D Ne güzel 1'de kalkıyordum her gün,Isparta'da her gün 8'de 9'da kalkınca alıştım şimdi ortalama 10-11 gibi kalkıyorum mecburen.:D:D:D:D:D
Ne oldu ki? Kaç farkla yenildik?
Yok ondan değil bilgisayara saplanınca çıkması biraz zor oluyor bilgisayardan kalkınca hemen tv ye gittim gece 2:00 da 1,15 dk ka Fox da Kicx Box maçlarına baktım sonra yattım yattıktan 2 saat sonra güneş doğdu zaten:D
7 sayı farklamı ne yendikte hakemler büyük britanya yensin diye yapmadıklarını bırakmadılar kavga çıkardı bblılar hakem tuttu tanyeviçe iki teknik çaldı normalda potaya boş boş asılmak teknik fouldür 4-5 kere yaptılar hakemin gıkı çıkmadı stepsin en alasını kaç kere yaptılar hakem göz yumdu bi pozisyonda adam 7 foul yaptı biri çalınmadı en sonunda ömer onan topu fırlatıp üstüne yürüdü fln
Buna rağmen yendiysek problem yok bence:D
şimdi konunun derinlerine inersek çıkamayız zaten ama fantazi karsılıklı yapılan bisey. o haberlerde cıkanlar yapılanlar hayvani şeyler ve sırf bunlarla baglayıp birlikte yorumlamak yanlış olur demek istedim ben.
Of bee... Emülatörden Tekken5 oynayayım dedim emülatör hayatımı kararttı.:D Önce Core 2 Quad İşlemcimi 3.0 Ghz Pentium 3(!) olarak gördü,çift çekirdekten yararlanma olayını kullanamadım.Ses eklentisi uyumsuz oldu,en rezalet ses ayarlarına aldım mecburen,Tekken 5'in menüsüne gelmesi 5 dk. sürdü en az,dövüşe girdim,başladığı an makine kitlendi.Direk sildim ne emülatörmüş PS2 alsam daha kolay olurdu:D:D:D
Selam beyler...
Pazar günüm mahvoldu bugün ya..
Sabahın 8 inden 14 e kadar kayınbiraderin evi taşıdık.Yürüyecek hal kalmadı.Havada acayip sıcaktı bugün...
Canım hiçbişey yapmak istemiyor.
Bana biriniz şöyle sıkı bir aksiyon filmi tavsiye edebilir mi.Bugün böyle idare edicez artık napalım... :)