PCSX2 kullanımını öğrendim Tekken5'i indiriyorum umarım akıcı bir şekilde oynayabilirim.
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Yuh be emülatör Core 2 Quad işlemcimi Pentium 3 olarak görüyor ben daha ne diyeyim:D:D:D
pekte vahim bir durum yok bence. haberin başlığı memleketin abes habercilik anlayışı yüzünden çarpıtılmış diye kötü gözükebilir ama doğal bişey seks ve buda onun araştırması sadece. o biçok alanda özenilen ab veya abd'de olanların yanında hiç kalırlar...
Herkese günaydın. VB.Net kitabı almak için kitapçıa gitedecektim ki,farkettim bu gün Pazar:D Yarın artık... :D:D
Uyu uyuyabildiğin kadar ne olacak.Ben dokuzda uyandım TV izlemek için içeri gittim,iki saat kadar da orada uyuyakalmışım:D:D Ne güzel 1'de kalkıyordum her gün,Isparta'da her gün 8'de 9'da kalkınca alıştım şimdi ortalama 10-11 gibi kalkıyorum mecburen.:D:D:D:D:D
Ne oldu ki? Kaç farkla yenildik?
:dYok ondan değil bilgisayara saplanınca çıkması biraz zor oluyor bilgisayardan kalkınca hemen tv ye gittim gece 2:00 da 1,15 dk ka Fox da Kicx Box maçlarına baktım sonra yattım yattıktan 2 saat sonra güneş doğdu zaten:D
düneyinki büyük britanya-türkiye basket maçını seyredeniniz oldumu o ne rezillikte be
7 sayı farklamı ne yendikte hakemler büyük britanya yensin diye yapmadıklarını bırakmadılar kavga çıkardı bblılar hakem tuttu tanyeviçe iki teknik çaldı normalda potaya boş boş asılmak teknik fouldür 4-5 kere yaptılar hakemin gıkı çıkmadı stepsin en alasını kaç kere yaptılar hakem göz yumdu bi pozisyonda adam 7 foul yaptı biri çalınmadı en sonunda ömer onan topu fırlatıp üstüne yürüdü fln
Buna rağmen yendiysek problem yok bence:D
Adamlar Tecavüz fantazisi düşünüyor.şimdi konunun derinlerine inersek çıkamayız zaten ama fantazi karsılıklı yapılan bisey. o haberlerde cıkanlar yapılanlar hayvani şeyler ve sırf bunlarla baglayıp birlikte yorumlamak yanlış olur demek istedim ben.
Küçük çocuklara tecavüz yada ne bileyim kadınlara tecavüz. pislik bir düşünce Uğur ve sen ab ile abd yi karıştırıyorsun bana ne onlardan. Eskiden bu ülke böyle değildi.
Of bee... Emülatörden Tekken5 oynayayım dedim emülatör hayatımı kararttı.:D Önce Core 2 Quad İşlemcimi 3.0 Ghz Pentium 3(!) olarak gördü,çift çekirdekten yararlanma olayını kullanamadım.Ses eklentisi uyumsuz oldu,en rezalet ses ayarlarına aldım mecburen,Tekken 5'in menüsüne gelmesi 5 dk. sürdü en az,dövüşe girdim,başladığı an makine kitlendi.Direk sildim ne emülatörmüş PS2 alsam daha kolay olurdu:D:D:D
Selam beyler...
Pazar günüm mahvoldu bugün ya..
Sabahın 8 inden 14 e kadar kayınbiraderin evi taşıdık.Yürüyecek hal kalmadı.Havada acayip sıcaktı bugün...
Canım hiçbişey yapmak istemiyor.
Bana biriniz şöyle sıkı bir aksiyon filmi tavsiye edebilir mi.Bugün böyle idare edicez artık napalım... :)