Resident Evil 4 save dosyasını klasöre attım ama çalışmadı sizce neden?
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
benden bi oyun tavsiye yaratıklı zaten bilindik bi oyun half life 2 strateji olarak worl-in conflict indir kur bu oyunun grafikleri fazla iyi sistem gereksinimlerine göre p4 istiyo ama grafikler çok çok iyi gerçek savaş gib bombardımanlar felan kesinlikle deneyin.
Crysis 2'yi benim ekran kartı kaldırır mı sizce AMD HD3650
M.Can009 önceki profil resmin bence daha iyiydi.
Hacı ben crysis 2 'yi bitirdim.Bir iki konuda dile getirdim ama hiç kimse inanmadı.
cs098701
Kardeş inanmıyorsan seni evime davet edeyim ya da bana ev adresini özelden yolla sana DVD'lerini bi posta ile yollayayım....
Hacı ben crysis 2 'yi bitirdim.Bir iki konuda dile getirdim ama hiç kimse inanmadı.Ya inanın adama yaa:D
cs098701
Kardeş inanmıyorsan seni evime davet edeyim ya da bana ev adresini özelden yolla sana DVD'lerini bi posta ile yollayayım....
Hacı ben crysis 2 'yi bitirdim.Bir iki konuda dile getirdim ama hiç kimse inanmadı.
cs098701
hadi cnm sende.
Kardeş yalan burcum yok. https://www.chip.com.tr/forum/cry ... -video_t198014.html
hadi cnm sende.
Konudaki videoları ben çektim.Bir kaç grafik sorunu var ama bütün bölümleri ve görevleri geçtim.Yaklaşık 9-10 saat sürüyor. Ben sadece oyunu oynadığımı ve bitirdiğimi söylüyorum.İstersen inanma ....Hiç umrumda değil.
Hacı ben crysis 2 'yi bitirdim.Bir iki konuda dile getirdim ama hiç kimse inanmadı.Erşah tam anlamadım ne demek istediğini.Ben sadece ekran kartım kaldırır mı diye sordum oyunu?
cs098701
Arkadaşlar siz bu konunun kaldırılmasını istiyor musunuz?Bence hiç sakıncası yok ve burada bazen bazı paylaşımlarda da bulunuyoruz.Bence bu foruma artık ille de rekor kıracağız gözüyle bakmak da şart değil.Bu foruma hem bir şeyler öğrenmek hem de elimden geldiğince insanlara yardımcı olmak için üye oldum.Ayrıca tekrar amacımın yıldız toplamak olmadığını belirteyim.
Zaten istesekte olamayız :) 1 sene önce 1872 sayfaysa şimdiye kaç olmuştur. Burayı genel olarak kullanmak da mantıklı olur.
M.CanN009 yeni çıkan oyunlardan 3D olanlar neler?Gözlük takıp oynanabilen oyunları kastediyorum.
Arkadaşlar siz bu konunun kaldırılmasını istiyor musunuz?Bence hiç sakıncası yok ve burada bazen bazı paylaşımlarda da bulunuyoruz.Bence bu foruma artık ille de rekor kıracağız gözüyle bakmak da şart değil.Bu foruma hem bir şeyler öğrenmek hem de elimden geldiğince insanlara yardımcı olmak için üye oldum.Ayrıca tekrar amacımın yıldız toplamak olmadığını belirteyim.Hacı yıldızları hiçbir ayrıcalığı yokki... Bende senin gibi sıradan bir üyeyim.Uzmanına sorun bölümündeki rep'ler sayesinde 3 tane yıldız aldım.Ama sitede senden fazla ya da eksik bir hükmüm yok...
Evet haklısın Erşah bence de yok.Ben de yardım edebildiklerime ediyorum işte.