Bizim okuldaki hoca bile Amerikan yazılımlarının kırılmasını düşünüyorum demişti.Hatta Java Creator programı vardı eğitim amaçlı kullanınca mubah oluyor yani :)))
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Güney62 istersen özelden msn adresimi verebilirim.
Bizim okuldaki hoca bile Amerikan yazılımlarının kırılmasını düşünüyorum demişti.Hatta Java Creator programı vardı eğitim amaçlı kullanınca mubah oluyor yani :))):DBende Türk Grafik Tasrım programı kullanmak isterim ama bizim şirket Amerikan Şirketi.Yani istesemde kullanamam.Ve evet bazı yazılımlar gerçekten kötü.
Türklerin yaptığı en iyi programlardan biri bence GVZ Free Talk Pro.Birçok yabancı yazılıma bile taş çıkaracağına eminim.Kullanım kolaylığı,kalite vb. açılardan.
cs87 daha halledemedim oyunu arkadaşlarıma soruyorum bilen varmı diye.Xboxda bildiğim kadarıyla Ps deki Move gibi bi olayı yok.:)
Evet ama programın arayüzü basit yani bahsettiğim kolaylık dille alakalı değildi benim.
Erşah avatarındaki köpek çok tatlı:)Senin mi?Evet benim ama köyümde (Kendisi şimdi iki yaşında eşşekten az ufak bir Sivas Kangalı )
Move yerine Kinect var işte.Aslında Move'un tam bilmiyorum ama gamepad gibi bir cihazdan ne farkı var ki?
Tersine ben de pırasayı çok seviyorum :))
Pırasa pek iyi değil ya.Bir kürt pilavıyla (bulgur pilavı) taze hindi eti yada kuzu etinden iyisi yok :)
Senin dediğin de doğru Güney62.Dili Türkçe olması tabi ayrı bir güzellik katıyor.
Bende Rotterman var internetten araştırdım rotweiller doberman kırması rotterman demekmiş :DÇok duygusal bi köpek
Arkadaşlar bu arada rekoru kırdık :D
Ya kangal ayrı.Sen istersen road runner getir kangallar alayına gider.Ben Sivaslıyım bu arada.Kangallar gerçekten harika hayvanlardır.Kesinlikle insancıl bir köpektir.Eskiden sırtlarına binip gezdiğimi hatırlarım.Köyde 3 dişi 3 erkek var şu an.Kırma falan değiller....
Güney62 cevap vermedin o yüzden atmadım.
Haklısın ilk kangal almayı düşünüyodum ama ben Adanalıyım.Bazıları hayvan burda eziyet çeker gibi şeyler dedi.Bende kangaldan vazgeçtim