Hele o Recep'in ayakkabıları yok mu? :)
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
çemberimde gül oyanın Çağan ırmağa ait olduğunu biliyordum :D
çağan ırmak ın bütün filmleri güzel gerçekten..dizilerini izlemiyorum :)
en son izlediğim filmi BANA ŞANS DİLE...süper bir film..izlemenizi tavsiye ederim..biraz eski ama güzel..2001 yada 2007 yapımı..
Yaklaşık 5 ay geçmiş, 569 sayfa oldu. Şu sayfaların uzunluğunu kısaltsak da hemen Guinness'e girsek, olmaz mı?
Evet belkide saymazlar yani.O forumda bi sayfada ki mesaj sayısı kaç aceba? =)
Arkadaşlar yararlı bi site buldum paylaşıyım dedim.
http://www.abchukuk.com/yararli.html hemen hemen her konu hakkında siteler vermiş işinize yararsa.
Sağol Kaan.
Follow our Twitch to be notified whenever we stream :D
Danny Fcing Another custom song he made on guitar hero smash hits.
G8 Brand Promo Code : Phenom
for 10% Discount on all products
Arkadaşlar yararlı bi site buldum paylaşıyım dedim.site güzel paylaştığın için saol
http://www.abchukuk.com/yararli.html hemen hemen her konu hakkında siteler vermiş işinize yararsa.
Pes 2009 oynuyorum Şampiyonlar Ligi.!Çeyrek Finaldeyim.
Takım: R.Madrid
Rakip: Fıorentına
Seviye:Professional / En Üst.
İsteyenlere attığım gollerimi buraya entegre edebilirim..<
Daha önceki dize getirdiğim rakipler;
1- Chelsea 2- İnter 3- Celtıc 4- Lyon 5- Roma
Takım: R.Madrid
Rakip: Fıorentına
Seviye:Professional / En Üst.
İsteyenlere attığım gollerimi buraya entegre edebilirim..<
Daha önceki dize getirdiğim rakipler;
1- Chelsea 2- İnter 3- Celtıc 4- Lyon 5-
Ama en üst seviye "top player" değil mi ?
Birde 09 da adamları aniden çapraza yönlendirerek kolay çalım atılabiliyor.Bu kusuru baymaya başlamıştı ama neyseki 2010 imdadımıza yetişti. 2010da bol pas ve kollektif futbola yönlendiriyor bizi oyun.
Aynen dediğin gibi Hero. Devamlı çapraz koşu ve ceza sahasına girmeden süper bir bomba şut VE GOL :)
Yanlız oyunda dikkatimi çeken, beni deli eden Hakem! Her pozisyona faul, sarı, kırmızı kart
tabii bol buLdu yolluyor. Ama bende az faul yapmıyor değilim, adamları hastanelik ediyorum :D
En az 3-5 gol atarım evel allah. 10 dk yeterli benim için.Rakip tanımam (:
Aynen dediğin gibi Hero. Devamlı çapraz koşu ve ceza sahasına girmeden süper bir bomba şut :):) Orjinal olsaydı bende yada hamachiden yapabilseydim kapışırdık seninle Adem :)Yanlız oyunda dikkatimi çeken, beni deli eden Hakem! Her pozisyona faul, sarı, kırmızı kart
tabii bol buLdu yolluyor. Ama bende az faul yapmıyor değilim, adamları hastanelik ediyorum :DEn az 3-5 gol atarım evel allah. 10 dk yeterli benim için.Rakip tanımam (:
2010 orjinal almayı düşünüyorum.Bakalım...Bu arada guitar hero ya sonradan şarkı eklemeyi buldum.Türkçe sini hazırlıyorum.Blog'uma koysam bilmeyenler için yararlı olur diye düşündüm.Çünkü türk sitelerinde doğru dürüst bir kaynak yok.ne dersiniz ?
Sağolun arkadaşlar.
Oyun orijinal mi?
Oyun Korsansa Yardım imasında bile bulunma
https://www.chip.com.tr/forum/kor ... nedeni_t128777.html [*<]
svchost.exe Nedir ?
Açıklama :svchost.exe Microsoft Windows isletim sistemine aittir. Svchost.exe, dinamik baglanti kitapliklarindan (DLL ler) çalisan hizmetlere iliskin genel bir ana bilgisayar islemi ismidir. Svchost.exe dosyasi %SystemRoot%\System32 klasöründe bulunur. Baslangiçta, Svchost.exe yüklemesi gereken hizmetlerin listesini olusturmak için kayit defterinin hizmetler bölümünü denetler. Svchost.exe'nin birden çok örnegi ayni anda isleyebilir. Her Svchost.exe oturumu bir hizmet grubu içerebilir, böylece Svchost.exe'nin ne sekilde ve nerede baslatildigina bagli olarak farkli hizmetler çalisabilir. Bu durum, daha iyi denetim ve daha kolay hata ayiklama olanagi saglar. Bu dosya önemli bir uygulamadır ve bilgisayarınızın sorunsuz ve güvenli çalışması için kaldırılmamalıdır. Svchost is a system process belonging to the Microsoft Windows Operating System which handles processes executed from DLLs.
Tavsiye :svchost.exe sistemden kaldırılmamalıdır, başlıca programların çalışması için gereklidir.