Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Sata 2.0 64 mb 500GB 80-100 TL arasında harddisk var mı?500 Gb bulamadım ama 750GB var. Bu daha güzel. İndirimsiz 93 TL
500 Gb bulamadım ama 750GB var. Bu daha güzel. İndirimsiz 93 TLGüzel ama Green serisi performans üzerine değilde düşük güç tüketimi için tasarlanmış.
500 Gb bulamadım ama 750GB var. Bu daha güzel. İndirimsiz 93 TLBişey bilmediğin belli oldu soru soruyoz daha cevap veremiyosun ne işin var forumda
Günaydın millet bir aranın ardından tekrar burdayım.
beyler oleyyy konu kilitlenmemişş hani kilitlenmişti yokkk kilitlenmemiş alla ala kilitlendi dediler yok kilitlenmemiş manyakmısın olum sussana - sen sus lenn -adam ol beynimin içindeki ses az bi sus yaw -susmuyorum işte - ben seni susturmasını bilrim :))))))))))))))))) NOLDU BANA YAWW:))))))))
arkadaşlar ben yabancı forumlarda uçak kullanma modu buldum ama nasıl kulanılacağını bilmiyorum scripts falan dedi heralde oyun klaösürndeki yeremi atcaz nedir anlamadım birde 1.0.7.0 save rica etcektim teşekkürler lütfen ilgilenninnn
arkadaşlar ben yabancı forumlarda uçak kullanma modu buldum ama nasıl kulanılacağını bilmiyorum scripts falan dedi heralde oyun klaösürndeki yeremi atcaz nedir anlamadım birde 1.0.7.0 save rica etcektim teşekkürler lütfen ilgilenninnngta forumlarından yardım isteyin türk ve yabancı dolu gta forumu var
arkadaşlar biri telefona nasıl oyun yükleyebileceğim konusunda yardım edebilir mi? Bilgisayardaki oyunu telefona yüklemem lazım fakat nasıl yapıcam mesaj atabilirsiniz :)
YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM
Arkadaşlar yeni bir tartışmaya hazırsınız herhalde =)
Sizce hangisini almalıyım ?
Acer Monitör: http://www.vatanbilgisayar.com/a ... ils.aspx?I_ID=48839
AOC Monitör: http://www.vatanbilgisayar.com/a ... ils.aspx?I_ID=51906
arkadaşalar gta 4 sizce ben 9400gt kartımla
Statistics
Average FPS: 16.54
Duration: 48.23 sec
CPU Usage: 99%
System memory usage: 94%
Video memory usage: 35%
Graphics Settings
Video Mode: 1280 x 720 (60 Hz)
Texture Quality: high
Shadow Quality: Medium
Reflection Resolution: Medium
Water Quality: High
View Distance: 63
Detail Distance: 67
Hardware
Microsoft Windows 7 Home Premium
Service Pack 1
Video Adapter: NVIDIA GeForce 9400 GT OC
Video Driver version: 266.58
Audio Adapter: Hoparlör (High Definition Audio Device)
Pentium(R) Dual-Core CPU E5300 @ 2.60GHz
File ID: Benchmark.cli
önceden average bu ayarlarda 7-8 fps idi şimdi msı afterburner ile harikalar yarattım ekran kartına oc yaptım ve inanılmaz bir değişimde gösterdi oyunlarda süperleşti adeta fifa 2011 full ayarlarda oynayabilirum herşey açık 28-35 fps süperr önceden 12-14 tehlisesiz galiba çünkmü en fazla bir limit koyuyor tehlike sınırı var onu bir kaç mhz geçiyosunz daha izin vermiyor harika bir program
burun overclock değerlerim
550-1300-266
oc:
715-1690-345
alabilirmiyim :D))
arkadaşlar biri telefona nasıl oyun yükleyebileceğim konusunda yardım edebilir mi? Bilgisayardaki oyunu telefona yüklemem lazım fakat nasıl yapıcam mesaj atabilirsiniz :)İlgili Java dosyasını Other Files gibi bir klasöre at(telefonda) ardından dosyaya tıkladığında otomatik kurulucaktır.YARDIMCI OLURSANIZ
Arkadaşlar.
Benim ciddi bir sorunum var.
Kola içerken bilgisayar kullanıyorum ve bilgisayar kullanırken de kola içiyorum. Ancak kola kutusunu koyduğum yere laptop sıcak hava üfleyip kolayı ısıtıyor. Yerini değiştirmeyi denedim olmadı.
Bu konuda önerilerinizi bekliyorum...
:D
Beyler iyi rekorlar diliyorum herkese. Siteme beklerim sizleri de www.mso-tech.blogspot.com. Teknoloji alanında çeşitli paylaşımlar yaptığım bir site ;)