liberty dostum kac kilosun :))
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Arkadaşlar 3G ile ilgili sorun falan kafanıza takılan bişe olursa sorabilirsiniz bende böyle bildiğim şeyleri paylaşayım bari.Çalıştığım zaman gizlemek zorundaydım daha doğrusu işimin selameti için söylemiyordum yoksa çok gizli bişe değildi.Ben Turkcell çağrı merkezinde müşteri temsilcisi olarak çalışyordum.Hatta ilk zamanlar 3G ile ilgili bişeler paylaştım.PcMaker sağolsun hemen altta cevap olarak kaynak varmı bilmem ne gibi şeylerle beni yere vurmaya çalıştı... Bu çok zoruma gitti ve kendisi ile kısa bi PM trafiğimiz oldu.O zaman kendisine söylemiştim turkcellde çalıştığımı.Zoruma gitmesindeki neden ise ben bildiğim şeyi yazıyorum o kaynak istiyor bende kendimden bahsetmek istemiyorum o ise kaynak belirtemediğimi vurgulayarak beni SALLAMAK ile itham etmişti.Neyse geçmiş gün.... Sorun yok.....
Anladım.
- Bu konu içerisinde PcMaKeR'in ayrılma muhabbeti olmuştu. Tam olarak sayfa kaçtaydı onlar :)
Yakında kökten gideceğim. Ana projem bitti. Kendime zaman ayırıyorum. Chip in forum kullanıcısı baya değişti. Sıkışan "yardım edin" "bakarmısınız" vs vs açıyor.
Açacağım sitede olmayacak o tür şeyler.
Kısaca tat alamıyorum.
İyi akşamlar.
Serdar abi açıcağın siteyi 4 gözle bekleriz.;)Bizde eniyi arkadaşımla bir site açmayı düşünüyoruz...Şu sınavlardan bir kurtulabilsem:D
Yakında kökten gideceğim. Ana projem bitti. Kendime zaman ayırıyorum. Chip in forum kullanıcısı baya değişti. Sıkışan "yardım edin" "bakarmısınız" vs vs açıyor.
Açacağım sitede olmayacak o tür şeyler.
Kısaca tat alamıyorum.
https://www.chip.com.tr/forum/aga ... -surum_t158737.html
aga bu ne şimdi.
İyice tadını kaçırdılar olayın.
bu imza forum kurallarına aykırı değil mi moderatörler . zamanında Başbakanımızla ilgili siyasi propaganda amacı taşımayan bi haber konusu açmıştım da bahaneler ileri sürüp kilitlemiştiniz. cevapları gelecek yıl yeniden online olunca görürüm
Serdar abi tam olarak ne zaman hizmete sunacaksın merak ediyorum.
Belirlediğin bir süre var mı kafanda.
SinavlarTR.com altında bir alt domain olacak dostum ;)
blog yada pcmaker.sinavlartr.com gibi.
güzel bir tasarımla burada makale, eğitim videoları, haber vs yapacam.
Diğer portalımı mayıstan sonraya attım. herşey hazır ama zaman ayıramıyorum. Son sınavımı verdikten sonra açık öğretimden diğer portalı devreye sokacağım.
SinavlarTR.com altında açmamım sebebi sitenin hitinden faydalanmak. Günlük ortalama 2 bin den fazla tekil haftada 20 binden fazla çoğul hit geliyor. ve neredeyse 1 seneden fazladır sınavlartr.com u güncellemedim.
O Siteyede bir el atacam. Forumu var ama dandirik şuan. Online Sınav, beni sına, link paylaşımı gelişmiş forum özellikleri ve blog sistemi entegre edeceğim sisteme.