Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
İnsanız işte her şeyin en iyisini arzularız
Valla benim masaüstü nükleer reaktora dönüştü :D.Oyun oynarken ekran kartının ısısı 96C yi buldu :)
Laptop ise buzdolabı gibi oyun oynarken 25 derece.Maşallah.Kendi pclerime kendi yorumumu yaptım.
Not:İkisinde de aynı oyundu.Bejeweled 3 :)
Fanın gürültüsü nasıldı ekran kartı 96C olunca?
10 sn boyunca neredeyse 30-40 Db.Ondan sonra sessiz ve yine 10 sn boyunca 30-40 Db ve yine fan sessiz...
Ama en gürültülü ekran kartına sahip olmama(Nvidia Geforce 8500 gt) göre yine iyi.Ben Hpyi bundan sevmiyom.Overclocksuz kart bile öküz gibi böğürüyo :DD.
Erşah bir süredir yoktun ben de farkettim bunu.Bana arkadaşlık teklifi göndermişsin ama kabul ettiğim halde arkadaş listeme alamadım seni.
var :D alttan dersi olanların sınavı varmıs bu haftada gıtmedık :D
bizim büyücülük okulu sınavdan yeni çıktı
Off abi ya .Bizim okulda 2-3 sınıf lise 2 de alltan dersi olan çok az.Onun için no Tatil :D
Ben böle devlet yurdunun.... :D:D
Bizim okulada vardı sınav ama tatil yoktu sınav saatinde sınıftan çıktık,bitince girdik :D
Gitmesem sınavları kaçıracaktım :D.Okul açıldığının ilk haftası türkçe bugün matematikçi sınav yaptı ve 3 hafta sonrada da proje ödevleri var :D.Fen proje ödevi hoşuma gitti acaba yapıp ta hocadan not mu dilensem diyorum.Geçen dönem 84.9'dan 5'i kaçırdım :DDD