Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Herkese selamlar haftanın son iş ve okul gününden.
Arkadaşlar acerın sitesinde 7 için bluetooth sürücüsü yok.Nasıl yükleyebilirim önerebileceğiniz bir program var mı?Ya da üreticisini nasıl öğrenebilirim?Lütfen yardım.
Lütfen arkadaşlar bi yardım edin.
Driver Magician diye bi program indirdim bakalım.
IE9 maalesef işlemciyi çok kullanıyor sizde de aynı sorun var mı?
Sürücü yerine geçiyor mu aynı zamanda paylaştığın program?
Yaw ben bu XP'nin varya ... Oyun indirdim.Boyutu tam 6,34 GB (6.810.935.296 bayt) kadar.Benim USB ise 7,25 GB (7.787.438.080 bayt) .Bu oyunu XP'de USB'me atamıyorum.Hata veriyor." Yeterli boş alan yok.Lütfen sürücünüzde yeterli alanın olduğuna emin olun ardından tekrar deneyin" gibi bir şey diyo.Vurucam kasayı yere....
arkadaşlar bi kaç hafta önce Diablo2+Expansion set yükledim torrentle.İçinde diablo 2 play disc,Diablo 2 install disc ve cinamantics diye 3 klasör var.İnternetten araştırdım Daemon Toolsla bişeyler yapıyomuşuz fakat hiç bi sitede detaylı anlatılmamış.Birisi yardım ederse çok sevinirim :)
Bu konu kitlenicek sonunda böyleleri yüzünden.Forumda denetmenler genelde kullanıcıları şutlamak yerine konuları kilitliyorlar.
Şu mahmutcuk denen çocuğu nasıl kovabiliriz onu düşünüyorum ben
Kovalım bence de önceden de sorun çıkarmıştı çünkü.
Neden memnun değilsin ?Normal çalışmada zaman zaman donmalar yapıyor. Ses kartımdan 32 bit float performansı alamıyorum. (ilgisi yok gibi görünse de RADEON X1650 de bu sorun yoktu) Zaman zaman açılışta bios posttan hemen sonra ekranda siyah beyaz blok çizgiler görünüyor. Sistem önceki karta göre daha dengesiz ya da yavaş açılıp kapanıyor. Driver kaldırılıp yeniden kuruldu ama sonuç değişmedi. Güncellemeler denetlendi.
Bayramınız kutlu olsun arkadaşlar.
mahmutcuk sen 10 yaşında olup yaşını büyük gösterenlerdenmisin anlamadımki. 19 yaşındaki adam böyle yaparmı akıl var mantık var