Rekor kaç sayfada kırılıyordu. 629.sayfa olacak nerdeyse.
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Formattan sonra ilk beş program olarak neyi kuruyorsun Osman...ekran kartı , ses kartı , deamon tools , windows update , neroilk ikisini kurunca reset atıyor bilgisayar..o arada deamon tools u da kurup , deamon tools da da reset atmasını beklemiyorum..windows update artık uzun sürmeye başladı..o devam ederken programlarımı tek tek kuruyorum..tema gadget , nero falan bilirsin..
şimdi de siz söleyin bakalım ?
Aynen bir fark yok.
Bende yakında bilgisayara format atıcam da üşeniyorum. Aslında üşenmekle de alakası yok zamanım yok diyebilirim, bilgisayarcı bir abiyle tanıştım. Üsküdar'da dükkanı var hafta sonu kasayıda alıcam ona gidicem sahil havası iyi gelir :P Eset 4'ün Orjinalinide satıyormuş 50 Tl alıcam hem onlarda malzeme var iyice kasayı temizlicem, cd-rom'un bakımını falan yapıcam. Bu sefer program kurmayla uğraşmıcam a'dan z'ye kurdurcam orda ondan sonra bilgisayara takviyelere başlıcam.
Aynen bir fark yok.fırsat geçiyor eline işte..iyi incelede bilgisayarın donanımlarını falan da öğren..
Bende yakında bilgisayara format atıcam da üşeniyorum. Aslında üşenmekle de alakası yok zamanım yok diyebilirim, bilgisayarcı bir abiyle tanıştım. Üsküdar'da dükkanı var hafta sonu kasayıda alıcam ona gidicem sahil havası iyi gelir :P Eset 4'ün Orjinalinide satıyormuş 50 Tl alıcam hem onlarda malzeme var iyice kasayı temizlicem, cd-rom'un bakımını falan yapıcam. Bu sefer program kurmayla uğraşmıcam a'dan z'ye kurdurcam orda ondan sonra bilgisayara takviyelere başlıcam.
Selam millet nerdesiniz... :)))
İşte windows 7 yi sevmeniz için bir neden.Bir kere yükleyen bir daha zor vazgeçer...
Ne sürücü ne driver :))
Hiçbirşey aramanıza gerek yok.O kendisi bulur ve kurar...Bakın ve inanın :)))
Osman rütbelerini sökmüşler ne iş :))
Ben de çerçeveni indirdim kusura bakma :))
Bugün hiç kimseden ses çıkmıyor.
Neyse ben çıkıyorum, herkese iyi eğlenceler.
Son olarak; http://www.youtube.com/watch?v=Vt0ppnPw4Sc
Benden size gelsin. İbrahim Tatlıses severler dinlesin.
Akşama görüşmek üzere, iyi günler.
CapanQGLU Kenan İmirzalıoğlu hayranlığı banada bulaştı Ezel'i izledim güzel dizi
esselamü aleyküm ve rahmatullahi ve berekatühü biadedi dekaikil eyyyamil firak
(ayrı kaldığımız her dakika adedince ALLAHIN selatı selamı rahmeti ve bereketi sizin üzerinize olsun) :-)