Erşah nereye kayboldu yaaf
Yoksa Guduruk naciyelere porsche2000 i almaya mı gitti.
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Kimseler uyanmadan mesajımı yazayım
Yav memleketteyim.. Ne elektrik var ... Ne su var... Ne doğal gaz var .. Ne de internet... Şu an ilçe'deki pislik internet kafe pc'sinden girdim.. Durumlar nasıl ?Senin yokluğunda kulağını kuyruğunu çekiştirip duruyoruz.
Ben de memlekete gittiğimde dial-up bağlanıyorum. 15 gün sonunda telefon parası 100TL geliyo.
https://www.chip.com.tr/forum/guitar-pro_t210580.html
Yardım lütfen.
Arkadaşlar bilgisayarıma format atarken çok zaman alıyor bu işlem , daha kısa yüklemek için ne yapmamaız lazım acaba ? Sanırım bios ayarlarından bi donanımı iptal ediyoruz...Biraz açıklayıcı bilgi verirseniz çok teşekkür ederim bilğilendirme adına.....
Arkadaşlar flash playerdan mı kaynaklanıyor Chip gibi flash öğeleri fazla olan siteler işlemciyi çok yoruyor.Chrome ve Explorer ikisinde de sonuç aynı.
Arkadaşlar 3G destekli Samsung S7350 telefonum var.Acaba mobil cihazlar herhangi bir sanal piano ya da kamera programı var mı ve benim telefonum destekler mi?Telefonumun öndeki kamerasını webcam gibi kullanmak istiyorum.Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.
Arkadaşlar 3G destekli Samsung S7350 telefonum var.Acaba mobil cihazlar herhangi bir sanal piano ya da kamera programı var mı ve benim telefonum destekler mi?Telefonumun öndeki kamerasını webcam gibi kullanmak istiyorum.Yardımlarınız için teşekkürler şimdiden.Piano programı bu:https://market.android.com/detai ... ature=search_result
Webcam programını bilmiyorum bence öyle bir özellik yoktur ;)
Bu program benim telefonumda da çalışır mı?Çünkü Android işletim sistemi kurulu bir telefon değil.
Ayrıca oturum açmak gerekiyor maalesef dosyayı indirebilmek için.
Genelde samsunglar android kurulu gelir ama sizimki dokunmatik değilmiş (:
http://www.getjar.com/mobile/182 ... d4tnv5ou811&lang=en
bu nasıl (:
Evet benim telefon biraz eski sayılabilir 2 yıllık ama memnunum yani işimi görüyor :)))
Programı yükledim fakat tuşlara bastığımda herhangi bir ses çıkmıyor.
Ama site için teşekkürler bir sürü mobil yazılım varmış.
Rekor derdinde değiliz Adem Totoş.
Arkadaşlar bilgisayarımdan telefona dosya gönderirken yetersiz bellek uyarısı alıyorum.Nedeni sizce ne olabilir?Tersi durumda herhangi bir problem yok.
Arkadaşlar bilgisayarımdan telefona dosya gönderirken yetersiz bellek uyarısı alıyorum.Nedeni sizce ne olabilir?Tersi durumda herhangi bir problem yok.Aynı benim şu anki kayıp olan Nokia 3110 gibi telefonunuz var.Bi kaç fotoğraf ve müzikten fedakarlık edip telefonda yer açın yada hafıza kartı girişi varsa hafıza kartı takın (:
Onları denedim M.G.G çare olmadı bellekte yeterli boş yer ilk denediğimde de vardı zaten.Ama USB kablosuyla sorunsuz aktarıyorum sadece bluetooth'la sorun oluyor.
Arkadaşlar forum sitesinin tarayıcıya yük bindirmesi ve tarayıcıyı bazen kilitlemesi sayfadaki Flash öğelerden mi kaynaklanıyor?Yoksa tarayıcımda mı bir sorun var IE8 kullanıyorum.Flash Playerı güncelledim şu anda daha iyi ama yine de sorun yaşıyorum.