dur lan daha film izlicem :D
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
Zor zaten boşuna ümitlenmeyin eğlenin işte.
Arkadaşlar bildiğiniz klavyeden girilen tuş girişlerini ve kelimeleri okuyan bir program var mı?
M.G.G okumaktan kastım seslendirmek öyle bi program değil yani aradığım :D
https://www.chip.com.tr/forum/tri ... sorunu_t220513.html
Lütfen bilginiz varsa bir el atıverin.
Neyi admin yapmıştır QARİF?
Eskilerden kimseler kalmadı forumda nerdeyse.
adam yalnız beyler kucaklaşalım :D
Yok türkçe olması şart değil benim için ama klavyeden girilen tuş girişlerini ve kelimeleri eş zamanlı seslendirmesi lazım yani öyle bir program da değil aradığım.Yoksa zaten Natural Reader gibi programlar da var onları biliyorum.
Yok türkçe olması şart değil benim için ama klavyeden girilen tuş girişlerini ve kelimeleri eş zamanlı seslendirmesi lazım yani öyle bir program da değil aradığım.Yoksa zaten Natural Reader gibi programlar da var onları biliyorum.Linuxta orca adında ekran okuyucu var.
Windowsta bilmiyorum (:
Windows 7'de ekran okuyucusu var ama bana yeterli gelmediğinden istemiştim böyle özel bir program yok heralde.Neyse yine de teşekkürler :d
Hep aynı monoton değişen bişey yok çok forumda ya da bana öyle geliyor bilemiyorum :d
Sana öyle gelmiyo :D Cidden forum öyle. Yazın okullar kapanınca yine çökerler konulara :D
Tersine bu yaz çok monoton geçti bütün forum ahalisi tatile çıktı galiba :d Geçen yaz böyle değildi tabi :D
Öğrencilerde olmayınca azalıyor katılım. Demek yaş ortalamamız küçük forumda :D
Ben kaçtım. Umarım forum saçmalamadan devam eder :)