Import için bilmiyorum ama Export kolay.
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
S.A İyi Akşamlar.. Millet.
Bende de ara sıra standart editör kafayı yiyordu..
Şuanda bir sorun yok. Chrome kullanıyorum..
bu arada imzayı değiştirdim, KİS 2010 görünmüyor bende? size görünüyor mu?
Galiba KİS e yer kalmadı, sığmadı oraya. :D
Yok ben göremedim ezilecek böcük yok yazısını :D
Bende hızlı yanıt seçeneği gelip gidiyor.Şu an ne standart ne de klasik kullanabiliyorum.Yanıtla'dan yazıyorum.
Şu an ben de kullanıyorum.5 dk. sonra kullanabilir miyim bilemem :D:D
Serdar geri dönmüş :) PCMAKER...
Hadi gözünüz aydın..
https://www.chip.com.tr/forum/Ban ... Sozleri_t77324.html
SAAT 11:47 DE mesaj yollamış
Smackdown vs RAW 2010'u oynadım bu sabah,güzel olmuş.2009'da 2008'e göre pek fazla gelişme yoktu.Ama bunda gelişme sayısı artmış.Özellikle Royal Rumble maçları çok eğlenceli ve detaylı bir hale gelmiş.Signature Move ve Finisher sisteminde de birtakım değişiklikler var ama sanki önceki sistem daha iyiydi bence.Grafiklerde,ter ve kan efektlerinde,iplerin hareketinde de gelişme var.Animasyonlar da geliştirilmiş.Mimikler de daha güzel bir hale sokulmuş.Reversal ve yerden kalkma sistemi daha iyi bir hale sokulmuş.
Smackdown vs RAW 2010'u oynadım bu sabah,güzel olmuş.2009'da 2008'e göre pek fazla gelişme yoktu.Ama bunda gelişme sayısı artmış.Özellikle Royal Rumble maçları çok eğlenceli ve detaylı bir hale gelmiş.Signature Move ve Finisher sisteminde de birtakım değişiklikler var ama sanki önceki sistem daha iyiydi bence.Grafiklerde,ter ve kan efektlerinde,iplerin hareketinde de gelişme var.Animasyonlar da geliştirilmiş.Mimikler de daha güzel bir hale sokulmuş.Reversal ve yerden kalkma sistemi daha iyi bir hale sokulmuş.pc için var mı ?
PC için çıkmıyor maalesef :(
Zaten PS3 almak istememin en büyük sebeplerinden biri bu seri.Sıkılmadan oynuyorum arkadaşlarla.
Unuttuğum bir şey var,bu sefer oyunda her güreşçinin özel yetenekleri var(PES'teki futbolcu kartları gibi,ama hepsi otomatik seçili) ve karakter seçme ekranında gözüküyorlar.Mesela Undertaker kolay kolay tuş olmuyor,Triple H kolay kolay pes etmiyor vs.