https://www.chip.com.tr/forum/hp-officejet-4500-g510_t216352.html
Arkadaşlar bir bakarsanız sevinirim bugün aldığım yere götürmeyi düşünüyorum bu sorun sebebiyle.
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
https://www.chip.com.tr/forum/hp-officejet-4500-g510_t216352.htmlNe yazık ki bilgim yok yazıcılarla.Ama bezle dikkatlice silinebilir diye biliyorum..
Arkadaşlar bir bakarsanız sevinirim bugün aldığım yere götürmeyi düşünüyorum bu sorun sebebiyle.
Ben yanıtladım konunu ama götürüp baktırmanıda tavsiye ettim yorumumda.
Ya yok 4 bin küsürmüş rekor.Durmak yok yola devam."rekorcu amcalara" bu yoruma koptum :D
Hahaha aynen askere giderim :D :D
Rekoru unutun bence bu hızla çok zor hatta imkansız.
İmkansız diye bir şey yoktur uleynnnn....
Rekoru kırıp noolacak ki hem?
Arkadaşlar Word dökümanındaki bir tabloya tablonun özelliklerini bzozmadan nasıl resim ekleyebiliriz?Internette araştırmama rağmen işe yarar bir sonuç bulamadım.
Merhaba arkadaşlar,Photoshopta bi tasarım üzerinde çalışıyorumda,Göstereyim dedim,maksat muhabbet olsun:),Henüz daha kabası bile bitmedi,sadece bi fikir amaçlıdır:)Bu araba gitmez..D
baksana tekerlekleri dışarda kalmış. Tekerlek boşluğundan alta giren hava arabayı savurur.
Aerodinamik çok kötü olmuş.
Üstelik içeriye girildiğinde kafa tavana değer. Hadi eğildik diyelim kız arkadaşımız nerde oturacak. Anında terkeder falla bizi..
Sen en iyisi DOĞAN bakışlı ŞAHİN Procesi çiz. ...))))
Dünden beri kimseler yazmamış.
Artık çok durgun forum mr_yamyam.
Herkes bendenmi korkuyor acaba.
Eğer öyle ise ben gelmeyebilirim
Herkes bendenmi korkuyor acaba.
Herkes bendenmi korkuyor acaba.senden korkuyolar tabi abi yir bizi diye {# Ağzı kulaklarına varıyor} millet soğudu forumdan k.bakmasınlar ama adminler cookk hata yapıyor ayrılan degerli üyelerde var son zaman ben cok severdim buraya takılmayı bende soğdum diyebilirim özellikle korsan nedeniyle konum havaya ucuruldu okadar insan actı yardımda ettik duruyodu onlar bana denk geldi site için 1-2 konu actık mesaj sınırı gibi destek cok az küfürden şikayet edenler heç bakmadı sonrada forumu seviyoruz diyolar :D neyse artık bundan sonra daha iyi olur inşallah tempo düştü emme {# Ağzı kulaklarına varıyor}
Valla ben bile CHIP Online'dan soğudum (şaka şaka) ama tasarımdan soğuduğum için yenisini hazırlıyoruz. Farklı, çok farklı ama sevilen şeyler de kalacak.
CHIP Online'da tekerleği baştan icat etmedik ama hiç bir zaman güvenmediğimiz lastik kullanmadık. O yüzden öyle diğer forumlar gibi hazır şeyler beklemeyin. Ama kullanıcıların sadece forum içinde değil, sitenin dört bir yanında yapacak daha çok şeyi olacak o kesin...
Ah ah bir de moderatör olanlar, moderatörlüğü aldığı günden sonra siteye girseler...
Valla ben bile CHIP Online'dan soğudum (şaka şaka) ama tasarımdan soğuduğum için yenisini hazırlıyoruz. Farklı, çok farklı ama sevilen şeyler de kalacak.:D:D:D::D dostum başka moderatörler belirleyin onları atıp önceden hiç silinmezdi korsan konular felan şimi siliniyor benden başladı ama sağlık olsun o moderatör denen vatandaslarmı ilgileniyor bilmiyprum bu konu işleriyle onlarsa eskiden hiç bakmıyolardı demekki bi küfürlü mesaj ana avrat dere tepe düz gitmiş adam şikayet ettim 1 hafta sonramı ne silindi neden yavaş işliyordu acaba ama son 2-3 günde acayip bi hız var :DCHIP Online'da tekerleği baştan icat etmedik ama hiç bir zaman güvenmediğimiz lastik kullanmadık. O yüzden öyle diğer forumlar gibi hazır şeyler beklemeyin. Ama kullanıcıların sadece forum içinde değil, sitenin dört bir yanında yapacak daha çok şeyi olacak o kesin...
Ah ah bir de moderatör olanlar, moderatörlüğü aldığı günden sonra siteye girseler...
:D:D:D::D dostum başka moderatörler belirleyin onları atıp önceden hiç silinmezdi korsan konular felan şimi siliniyor benden başladı ama sağlık olsun o moderatör denen vatandaslarmı ilgileniyor bilmiyprum bu konu işleriyle onlarsa eskiden hiç bakmıyolardı demekki bi küfürlü mesaj ana avrat dere tepe düz gitmiş adam şikayet ettim 1 hafta sonramı ne silindi neden yavaş işliyordu acaba ama son 2-3 günde acayip bi hız var :Hep silinmeliydi de, modların bazıları uğrayamadığı için silinmiyordu herhalde. Yoksa kuralları 2003'te koyduk, değişen bir şey yok... Sonuçta siz de bu kuralları kabul ederek kayıt oldunuz... mu? Yoksa 'kabul ettim' deyip okumadınız mı yazanları :)