Büyük bir patlama mı oldu forum üyelerinden sadece ben mi yaşıyorum ?
Dünya Forum Tarihinin En Uzun Konusu
İzmirlifare forumu bıraktın zannettim açıkçası sana mesaj göndermiştim acaba görmedin mi şu dergi mevzusuyla ilgili işte.
Dergiyi aldın mı Kasım sayısını eğitimleri vericektin ya unuttun mu?
bu rekor çoktan kırıldı haberiniz yok galiba :)
Aynen punisher ama ben varım işte eskilerden.Az da olsa girip bakıyorum bazı konulara.
Aslında zaman hep aynı şekilde geçiyo.Daha doğrusu zaman zaten soyut bir kavram. Nyse sağlık olsun dergi için de Batuhan,tekir ve sen bi anda gidince dedim bişey mi oldu da terkettiler forumu diye.
Bi önceki sayfadaki uzun olan makalemi belki beğenirsin, okumuş da olabilirsin tabi belki de.
Bi önceki sayfadaki uzun olan makalemi belki beğenirsin, okumuş da olabilirsin tabi belki de.Bende diyordum ben birşey yaapcaaadım unuttum hatırlattın okudum eline sağlık son harfine kadar doğru ben hep "bir kız ile bir erkek arkadaş olamaz" kavramı ile büyüdüm.
Son Düzenleme: İzmirlifare ~ 02 Aralık 2012 20:34
Dediğin doğru fakat bu makale sadece o durumla ilgili değil dikkat edersen hayatı,herkesin başına gelebilecek şeyleri güzel bir şekilde özetleyen genel bir yazı oldu aynı zamanda.Bende diyordum ben birşey yaapcaaadım unuttum hatırlattın okudum eline sağlık son harfine kadar doğru ben hep "bir kız ile bir erkek arkadaş olamaz" kavramı ile büyüdüm.
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (62186) ~ 02 Aralık 2012 20:42
Baktım mesajları okudum evet aslında iddialıyım cidden olabilir çünkü küçüklüğümden beri sürekli okuyor ve yazıyorum.Yaw ne rekoru kimse yok zaten çok kişi olsak da kıramayız burayı sohbet bölgesi olarak görmek lazım sadece.Mesaj kutuna bakar mısın ? Çok ciddiyim sana kitap çıkartak bu arada rekor falan kıramadık ,
http://www.oyuncehennemi.com/dun ... -t821375p21370.html buyrun :
Son Düzenleme: Kapalı Hesap (62186) ~ 02 Aralık 2012 21:02
ayy nevır nevır ayy nevır :D bakın ingilizce konuştum
Herkese iyi öğleden sonraları.