nedendir bilinmez ama kanal d de çıkan hiçbir diziyi sevmiyorum, zaten listededi gıcık olunan dizi listesindekilerin çoğuda o kanalda ...
EN GICIK OLDUĞUNUZ DİZİ HANGİSİ?
ben en çok bez bebeği sevmiyorum
gazi909fox ve kanal d nin tüm
Türk dizilerinden en sinir olduğum diziler, yabancılardan özenip alınmış çakma olanlar! Mesela yeni nesil gençlik dizilerinin çoğu dawson's creek dizisinden alıntı. Ondan alıntı olmasa bile konu çürük; klasik kankanın sevgiliye dönüşmesi sonra en yakın arkadaşla aldatmalar falan filan...
Bir de yabancılardan alıntı olmayan tamamen bize ait olan klasik konular var. Umutsuz aşklar, biri birini aldatır sonra aldatılan iki kişi kardeş çıkar falan ya da evlilik dışı birlikte olurlar sonra hamile kalırlar, kaçıp gitmeler, başkasıyla evlenip bir sürü yalan dolan entrikalar kurmalar, yok intihara kalkışmalar...
He bir de son zamanlar da herşey sihirli dizilerle doldu onları hiç konuşmaya değmez zaten...
Kısacası şuan ekranda olup da insana gerçekten birşeyler katmaya ya da öğretmeye çalışan hiçbirşey yok!!!
Bu yaz başlayan dizimi denir bilmiyorum ama Haneler i izliyorum ve gülüyorum.Bazı skeçleri kötü oluyor ama genel olarak tatmin ediyor beni.Haneler dışındaki hiçbir diziyi izlemiyorum.Denk gelirse arada bi kurtlar vadisi.Diğer bütün diziler yapmacık ve kötü bana göre.
Yaz dizileri çok kötüü yaaa :( Hele ki bir GENCO faciası vardı. Aklıma gelince bile gıcık oluyorum. Saçmalık üzerine yapılan en iyi dizi diyebilirim :)
Asi
Annem
Kurtlar Vadisi
Küçük Kadınlar
Bez Bebek
Selena
Prenses Perfinya
Benden Baba Olmaz
İzdivaç Programları
Kanal 7'deki
Samanyolu'daki
Flast'taki Dizi Ve Programlar
En gicik Oldugum dizi Kurtlar vadisi :)
akasya durağı ayrıca hangi dizi olursa olsun 50 defa yayınlamasına gıcık oluyorum abi napalım...
Kurtlar Vadisi demek istiyorum ama onad gıcık olduğumdan değil.Küçük yaşdan gençleri şiddete meğilleştirdiği için.Oyunculuk ve kaliteli yapımcılık 0 resmen.
selena, ay ne iğrenç bir dizi ya
bunun gibi sihirli dizilerden, melekler korusundan ve aşkı memnu dan nefffret ediyorum. favorilerim heroes, 24 ve csı:ny.
lost gıcık olduğum bir dizi ama yerli dizilerin geneli. mesela geçen unutulmaz diye bir dizi takıldı gözüme.. genel olarak şöyle iki kızkardeş var aynı adamı seviyorlar adam kızlardan büyüğüyle nişanlı ama kızlardan küçüğü adamdan hamileymiş. o küçüğünü bir çocuk seviyor ve onu o haliyle kabul ediyor (ki bu çocuğunda o adamın sonradan kardeşi olduğu ortaya çıkacakmış) sonra o adamın iki kardeşi de seviyor. yerli dizilerin geneli böyle. :D
En gıcık olduğum dizi Küçük Kadınlar'dır. Kanalda fragmanını bile görsem hemen değiştiririm.
Kurtlar vadisi denen sacma sapan yapim.