Ezel, Türk Malı
EN GICIK OLDUĞUNUZ DİZİ HANGİSİ?
yaprak dökümü kitap 200 sayfa bile yok film 5 szon oldu
canerece3 ye katılıyorum çok haklı
Türkiye'deki diziler sektör olarak berbat.Ya aşk,ya aksiyon tarzı yaklaşım,ya aile yapısını bozmaya yönelik başyapıtlar,Türkçe'nin yapısını bozmaya çalışan berbat yapımlar.Şimdi öncelikle bağzı aşk dizileri dışında(genelde izlemem) diğer yapımlar berbat.Şimdi öncelikle Kurtlar Vadisi dizisini izleyenlerin zeka seviyesinden şüphe ediyorum.Bu kadar amatör bu kadar berbat bir yapım olamaz.ya 2010 yılındayız adamlar silah ile ateş ediyorlar tabiki silah içinde mermi yok çıkan kurşun bilgisayar efekti ile görselleştirlmiş.Bu kadar berbat bir görsellik olamaz hiç mi yabancı bir dizi izlemediniz.Hiç mi bundan 10-12 yıl önce yapılan bir film izlemediniz.Adamlar 10 yıl öncesinin bilgisayar teknolojisi ile senin 2010 yılında yaptığın efektin kralını yapmışlar.Bu diziyi yöneten yönetmen yapımcı hiç mi görmemiş böyle filmler.Resmen insanları saf,hiçbirşey görmemiş,ilk defa bizde görüyorlar sanan bir zihniyete sahipler.
Hele Adanalı midem bulanıyor resmen kanalda görünce o diziyi.Artık amatörlük seviye atlamış.Daha amatör bir yapım olamazdı zaten.(oyuncular kaliteli sayılsa bile)
Diğer dizileri de alın birine vurun ötekine...
Yani şöyle söylim yerli dizi olarak size 1 tane bile dizi öneremiyorum.Şuan izlediğim ve çok beğendiğim dizi: Fringe izlemenizi tavsiye ederim.Bir bölüm izleyin zaten bağlanmamak elde değil.
Bunlar benim kişisel görüşlerim.Herkesin görüşü farklıdır.Herkes de başkasının görüşüne saygı duymak zorundadır.Saygılarımla...
arada bir geniş aileye bakmak hariç dizi kesinlikle izlemem.
küçük kadınlar küçük sırlar ikisi de küçük o.lar gibi afedersiniz ama.küçük sırlar daha derse girmeden okulu bitirecekler.
sadece kana-d nin dizilerinden haberim var.halit ziyanın eserlerine cinsellik katarak dizi yapıyorlar.bkm eskiden bu kadar değildi iyice saptılar. :)
diğer kanalları bilmiyorum.yabancı diziler gayet güzel ama.