Sun spider testinde:
1. En hızlı internet tarayıcı İnternet Explorer 9
2. En hızlı internet tarayıcı Firefox 6
En hızlı Web Browser
İnternet Explorer 9 en hızlı,en güvenli ve en sağlam web tarayıcı kendim test ettim ve gördüm.
Google şirketi FBI için çalışıyormuş, Google Chrome'ye fazla güvenemiyom. FBI' nın benle işi olmaz ama Google kullanıcı bilgilerinin gizliliğini tehdit ediyor FBI için çalışsada çalışmasada.
Google şirketi FBI için çalışıyormuş, Google Chrome'ye fazla güvenemiyom. FBI' nın benle işi olmaz ama Google kullanıcı bilgilerinin gizliliğini tehdit ediyor FBI için çalışsada çalışmasada.Bahsettiğin Google verilerin paylaşılmasını isteyen Çin piyasasından çekildi. Neden? Çin hükümeti demokratik davranmıyor diye. Ayrıca bu testlere inanmamak lazım. 100-200 bin'e 1. olabilirsin.
Sun Spider testi tanınmış popüler bir testtir. Ayrıca Google' nin FBI için çalıştığıda çin konusuyla ayrı bir konu.
Ben internet explorer 9 kullanıcısı olarak internet explorer 9'un hızlı olduğunu gördüm.
Aynen öyle diyorum : ) IE'nin pazar payı azalıyor. Ve bu tip testlerle reklam yapmaya çalışıyor.Katılıyorum. Parayı veren düdüğü çalar, o testlerin çoğu yalandır. Ayrıca web tarayıcıları eskisi gibi hızlarıyla değerlendirilmiyor. artık. Internet Explorer'ın tarayıcı pazarının %99'una sahip olduğu ve ve 4-5 yıl yeni IE sürümü çıkarmadığı yıllarda yaşamıyoruz. Artık tarayıcılarda bence en önemli nokta yapacağın işleri en hızlı ve kolay şekilde yapabilmek ve tabii ki güvenlik. Google Chrome güvenlidir elbette ama başkalarına karşı, Google'a karşı değil :)
Katılıyorum. Parayı veren düdüğü çalar, o testlerin çoğu yalandır. Ayrıca web tarayıcıları eskisi gibi hızlarıyla değerlendirilmiyor. artık. Internet Explorer'ın tarayıcı pazarının %99'una sahip olduğu ve ve 4-5 yıl yeni IE sürümü çıkarmadığı yıllarda yaşamıyoruz. Artık tarayıcılarda bence en önemli nokta yapacağın işleri en hızlı ve kolay şekilde yapabilmek ve tabii ki güvenlik. Google Chrome güvenlidir elbette ama başkalarına karşı, Google'a karşı değil :)Hızın yanında işlevsellik,görünüm,kullanışlılık ön plana çıkıyor. Ki bu bahsettiklerimizden hiç biri IE'de yok : )
Uzun yıllar boyunca aynı İnternet Explorer versiyonu kullananlardan biride benim microsoft şirketi hiç yenilikçi değil Bir internet explorer versiyonunu en az 3 yıl kullanmak zorunda kalıyoz yenisini çok geç çıkarıyolar bu doğru.
Aslında İnernet Explorer kullanımı en basit web tarayıcılardan biridir.
Aynen öyle diyorum : ) IE'nin pazar payı azalıyor. Ve bu tip testlerle reklam yapmaya çalışıyor.Fakat yaptığım testlerde Firefox 6 da Firefox 7 beta 1 de internet explorer'in gerisinde kalmadı aralarında en fazla 40-50 ms fark var ve buna hiç fark yok denebilir o zaman Firefox'damı reklam yapmaya çalışıyor?Yaptığım Sun Spider testi sonucu:
İnternet explorer 9 tepkime süresi 210 ms
Firefox 6 tepkime süresi 260 msSon Düzenleme: Kapalı Hesap (221311) ~ 25 Ağustos 2011 14:42
Fakat yaptığım testlerde Firefox 6 da Firefox 7 beta 1 de internet explorer'in gerisinde kalmadı aralarında en fazla 40-50 ms fark var ve buna hiç fark yok denebilir o zaman Firefox'damı reklam yapmaya çalışıyor?Firefox zaten hızlıYaptığım Sun Spider testi sonucu:
İnternet explorer 9 tepkime süresi 210 ms
Firefox 6 tepkime süresi 260
IE'nin pazar payı azalıyor. Ve bu tip testlerle reklam yapmaya çalışıyor demiştin AnDi
Firefox 3.6 nın tepkime süresi 1000ms civarındaydı
Firefox 6.0 ın tepkime süresi 260ms civarında
İnternet Explorer 8 tepkime süresi 8800ms civarında
İnternet explorer 9 tepkime süresi 210ms civarında
Senin dediklerine göre buşu anlama geliyor Firefoxda reklam yapıyor
arkadaşlar bence hepsi yalan yeri geldimi hepsi zortingen şıtrayze diyor... çerezler olmadan firefox hikaye onlar oldumuda kafası karışıor.. ie ise şu ana sayfa sıkıntısı popup sıkıntısı ve belli bi kullanımdan sonra hata verme sıkıntısı google chrome hafif hızlı ama gel gorki google herşeye el attı herşeyi bilen hicbirşeyi bilmeyendir herkes kendi dalında uzman olursa sorun kalmaz... opera cok kasıyor.. en iyi tarayıcı test sonucu iyi cıkan deil sizin ihtiyacınızı en iyi gorendir.
IE'nin pazar payı azalıyor. Ve bu tip testlerle reklam yapmaya çalışıyor demiştin AnDiGerçekten saçma bir mantık yürütmüşsün Acaba Firefox iyi olduğu için böyle bir sonuç çıkıyor olabilir mi?Firefox 3.6 nın tepkime süresi 1000ms civarındaydı
Firefox 6.0 ın tepkime süresi 260ms civarında
İnternet Explorer 8 tepkime süresi 8800ms civarında
İnternet explorer 9 tepkime süresi 210ms civarındaSenin dediklerine göre buşu anlama geliyor Firefoxda reklam yapı
Ben de tarayıcı konusunda kişinin beklentilerini karşılayanın en iyisi olduğunu düşünüyorum. Benim tercihim Opera.
Ben İnternet Explorer 9'un SunSpider'de para karşlığı sahte bir sonuç çıkardığını düşünmüyorum çünkü internet sitelerini hızlı açıyor ve gördüğüm kadarıyla hızlı.
Sen sanırım şunu demek istemiştin AnDi para karşılığı Reklam için sahte test yapıyorlar.
Ben İnternet Explorer 9'un SunSpider'de sahte para karşlığı bir sonuç çıkardığını düşünmüyorum çünkü internet sitelerini hızlı açıyor ve gördüğüm kadarıyla hızlı.Aynen öyle Ve bu IE fanatikliğinizin tek sebebi, eskiden Windows ile birlikte varsayılan olarak gelmesi. Şuan pazar payının yüksek olmasının tek sebebi de bu.
Sen sanırım şunu demek istemiştin AnDi para karşılığı Reklam için sahte test yapıyorlar.