İnanın cevap verirken dili son derecede düzgün tutmaya çalışıyorum. Malesef yapım gereği çok sinirli bir kişiyim ve bu da bazen mesajlarıma yansıyor olabilir fakat herkes biliyor ki burada yazdığım her mesaj insanları bilgilendirme ve yardımcı olma amacı taşımaktadır.Phantom26Sevgili Recep kardeşim.Bir Chip Online yetkilisiyle böylesine ukalaca konuşan bir kişiye üşenmeyip verdiğiniz cevaplardan ötürü tebrik ederim.Bu antivirüs konuları iyice amacından çıkmaya başladı.Varsa doğru bilgileri paylaşmak yerine herkes birbirini kötülemekten başka birşey yapmıyor.Anlamak mümkün değil...
Yazdığım mesajların çoğu teknik bilgiye dayanmaktadır. Amacım insanlar neyin doğru neyin yanlış olduğunu bilsin.
Bu konuda forumda birçok sabitlenmiş başlık görebilirsiniz. Hepsini iyice inceleyin.
Dayanamadığım bir şey var: insanlar sadece kendileri kullanıyor diye bilmedikleri yazılımları ve donanımları başkalarına da hiç bir bilgi vermeden "iyi" diyerek tavsiye ediyorlar. İşte bu beni gerçekten çileden çıkarıyor.
Onun için mümkün olduğunca teknik bilgi vererek insanların aradaki farkı daha iyi anlamalarını sağlamak istiyorum.
İnanmayacaksınız ama şu anda Windows 7 Build 7077 kurulu bilgisayarımda ESET NOD32 yüklü.
Fakat kendi doğrularımızı başkalarına zorla kabul ettirmememiz gerektiğine inanıyorum.
Onun için her zaman diyorum: Okuyun! Kulaktan dolma bilgilerden uzak durun.
İyi çalışmalar.