Esed nod 32 ve Sec Beğenmeyenlerin Dikkatine!

Bu başlık kilitlidir. Yeni mesajlar gönderilemez veya mevcut mesajlar düzenlenemez.
Recep Baltaş
17-05-2009, 21:40   |  #76  
Recep Baltaş avatarı
CHIP Online
Teşekkür Sayısı: 8
9,635 mesaj
Kayıt Tarihi:Kayıt: Şub 2004
DETROID
Recep baya ağır konuşmussun arkamdan, zaten ben giderim arkamdan sallamalar başlar.Ayrıca sanada recep pes hem yazdığım konuyu kitle hem yaptığım paylaşımları linkleri sil birde hiçbirşey olmamış gibi kasper söyle kasper böyle.Sen site çalışanısın burda ati vürüs markası yapamazsın.Ayrıca anti vürüs yazılımını kötüleyemezsin bize birşey olmaz çünkü biz üyeyiz.Ama senin dediklerini nod 32 firması duysa direk chipe dava açar çünkü senin hiçbir ativürüs iyi yada kötü demeye hakkın yok.Hem reklama girer hemde antivürüsün türkiye temsilcisi varsa sana dava açar.
Arkanızdan veya önünüzden konuştuğum yok. Her şey herkese açık CHIP Online forumlarında.

Forum kurallarını uygulamakla yükümlüyüm. Yasadışı paylaşımınız konusunda şikayet aldığımız için linkleri sildik.

CHIP Online'ın özelliği TARAFSIZ olmasıdır. Tarafsız bir site olarak hangi yazılımın hangi konuda eksiği var bunları kullanıcılara BİZ bildiryoruz.

Gördüğünüz gibi ben bir karşılaştırma yaptım. Eset'e hiç bir yazıda kötü demedim, aksine Kaspersky ile bir karşılaştırmasını yaptım.

Fakat siz baştan beri Eset'i kötülediğimi ima etmeye çalışıyorsunuz. Durduk yere Eset  ve ürünleri hakkında "kötü" , "kullanmayın" vb ifadeler kullanmadım. Ben burada sizin de konunun başında verdiğiniz gibi bir Anti-Virüs karşılaştırması yaptım.

İyi OKURSANIZ yazdıklarım kötü, iyi gibi göreceli kavramlar değil, aksine tamamaen tecrübeye dayanan ve teknik bilgilerle desteklenen VERİLERDİR.