arkadaşlar işinize yarayacak dosyaları biryerde topladım.inş işinize yarar,kendi uploadımdır.sağol kardeşim ben biliyordum ama iyi yapmışsın. ancak bazı sorularım var. okulda you tube nasıl gireceğiz ? birde mesela biz okey oynuyoruz derste bunu bluetooth ile yapabilme şansımız varmı ? yani arkadaşlar anlaşsak oynasak falan ?İçindekiler:
MDM
1mobile market (herkes biliyor zaten android market.)
blackmart alpha (başka bir android market.)
no wallpaper (şarjın daha uzun süre dayanması için siyah duvar kağıdı)
es file explorer (dosya yöneticisi)
kaspersky (antivirüs mdm'yi silmek için)
opera mini (meb engelli sitelere girmek için.Youtube'a girmiyor:( )
wifi connection manager (dns ayarlarını değiştirebilmek için.)
on-off widget (uçak modunu açıp kapayabilmek için.)
içinde nasıl yapılacağının anlatımı var.Ayrıca opera mini yüklenmiyor diyenler için dns değiştirin giriyor.(denendi)
Dosya: (12Mb) http://www.mediafire.com/download.php?b9pvyxclpd7do5u
Rar şifresi: admal
istek olursa dahası gelecektir.
Fatih Projesi VP10 Vestel Tabletleri
sağol kardeşim ben biliyordum ama iyi yapmışsın. ancak bazı sorularım var. okulda you tube nasıl gireceğiz ? birde mesela biz okey oynuyoruz derste bunu bluetooth ile yapabilme şansımız varmı ? yani arkadaşlar anlaşsak oynasak falan ?Bana sorarsan derste yakışık almaz ama bluetooth destekleyen okey apkları mevcut. Onu kullanabilirsiniz.
Beyler şu root atmayı veya usb flash bellek okutmayı yapabilen var mı veya tablete format atmayı?
Şu root atmayı veya flash belleği okutabilirsiniz diyen arkadaş yapabilmiş mi acaba?Bide Vestel servis sd karttan format atıyo ve recovery moda sokabiliyorsa demek ki yapılabiliyormuş.
arkadaşlar işinize yarayacak dosyaları biryerde topladım.inş işinize yarar,kendi uploadımdır.İndirme yapamıyorum :/ İndirmiyor dosyayı yaniİçindekiler:
MDM
1mobile market (herkes biliyor zaten android market.)
blackmart alpha (başka bir android market.)
no wallpaper (şarjın daha uzun süre dayanması için siyah duvar kağıdı)
es file explorer (dosya yöneticisi)
kaspersky (antivirüs mdm'yi silmek için)
opera mini (meb engelli sitelere girmek için.Youtube'a girmiyor:( )
wifi connection manager (dns ayarlarını değiştirebilmek için.)
on-off widget (uçak modunu açıp kapayabilmek için.)
içinde nasıl yapılacağının anlatımı var.Ayrıca opera mini yüklenmiyor diyenler için dns değiştirin giriyor.(denendi)
Dosya: (12Mb) http://www.mediafire.com/download.php?b9pvyxclpd7do5u
Rar şifresi: admal
istek olursa dahası gelecektir.
şimdi bnm tablette yazılım kırılmıştır yazısı çıktı o yazı çıkmadan önce tablette ilk mdm yi yüklemiştim sonra aktivasyonu girmiştim herşeyi açıyodu işte face ye yine girmiyodu ama dns yi blmiyodum o sonradan çıktı :D sonra kasperskyi yükledim işte mdm yi disable ettim resetledim yazılım kırılmıştır çıktı serviste şimdi yarın birgün alırım şimdi tableti geri alınca ben mdm yi disable etsem ama resetlemesem rootlarmı ?? unlock root rootlarmı yani tablet rootlanırmı ?? şimdi ben yine aynısını yaparım aynı yazı çıkar yine beklerim 2 hafta yardım edin arkadaşlar
şimdi bnm tablette yazılım kırılmıştır yazısı çıktı o yazı çıkmadan önce tablette ilk mdm yi yüklemiştim sonra aktivasyonu girmiştim herşeyi açıyodu işte face ye yine girmiyodu ama dns yi blmiyodum o sonradan çıktı :D sonra kasperskyi yükledim işte mdm yi disable ettim resetledim yazılım kırılmıştır çıktı serviste şimdi yarın birgün alırım şimdi tableti geri alınca ben mdm yi disable etsem ama resetlemesem rootlarmı ?? unlock root rootlarmı yani tablet rootlanırmı ?? şimdi ben yine aynısını yaparım aynı yazı çıkar yine beklerim 2 hafta yardım edin arkadaşlar ya kimse yokmuuuuuuuuuuuuuuuuuu
arkadaşlar okula gelen vestel yetkililerine tablet verince garntide kaç gün bekliyoruz ? bi tane daha sorum olacak ben okul wifi connection manageri indirdim dns değiştirdim ama yine mahkeme tarafından engellenmiştir diyo ne yapmalıyım ?? ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...
arkadaşlar okula gelen vestel yetkililerine tablet verince garntide kaç gün bekliyoruz ? bi tane daha sorum olacak ben okul wifi connection manageri indirdim dns değiştirdim ama yine mahkeme tarafından engellenmiştir diyo ne yapmalıyım ?? ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...kardeşim 3 hafta beklersin tahminen. wifi connection manageri dns değiştirdin sonra opera mini indir o web tarayıcısından gir facebook a o zaman sorun kalmaz
Arkadaşlar ...
Sayfayı uzun süredir takip ediyorum. Aklıma takılan birkaç soru var .
1- İnternet için Wifi Connection manageri indirdim diyelim . Fakat ; Benim tabletim dışarıdan indirilen hiç bir şeyi açmıyorki ? Anca reset yöntemiyle açılıyor .Ondada internete bağlanamıyorum bağlanınca tekrar açılmamaya başlıyor .Siz bu işi nasıl yapıyorsunuz ?
2- Hem internete girip hem tabletimizdeki oyunları nasıl oynayabilirz ?
http://mebtabletleri.blogspot.com/ kardeşim buraya yazdım herseyi videosunu da çektim bugun upload ediceğimArkadaşlar ...
Sayfayı uzun süredir takip ediyorum. Aklıma takılan birkaç soru var .
1- İnternet için Wifi Connection manageri indirdim diyelim . Fakat ; Benim tabletim dışarıdan indirilen hiç bir şeyi açmıyorki ? Anca reset yöntemiyle açılıyor .Ondada internete bağlanamıyorum bağlanınca tekrar açılmamaya başlıyor .Siz bu işi nasıl yapıyorsunuz ?
2- Hem internete girip hem tabletimizdeki oyunları nasıl oynayabilirz ?
http://mebtabletleri.blogspot.com/ beyler video gelicek.... yapamayanlar içinn
açsalar herkes oyuna girse bi yerden sonra sıkılır bırakırlar bide artık sorumluluklarımızı bilecek yaştayız ne zaman oyu ne zaman ders çalışacağımızı biliriz sırf bu kitlemeleri yüzünden root atcam !!!
Root atınca yazlım kırılmıştır diyor kapatıp açınca. sakın ha yapmayın
Arkadaslar bu yöntemleri hepsi tamam iyi oluyorda. Benim bir sorunum var Okulda veya evde tableti açıp internete bağlanıyorum kısa bır süre sonra kendiliğinden kesiliyor. Yeniden bağlanıyorum bir süre sonra yeniden kesiliyor 30sn filan tableti sıfırladım düzelmedi. Garantiye gönderdim 2 kere tableti değiştirip gönderdiler yine bişey değişmedi. Siz biliyomusunuz bu hatayı nasıl düzeltilirim?
beyler bu mdm yi disable etmessek resetlediğimizde yine yazılım kırılmıştır diyor mu???
BEYLER İLK BAŞTA SELAMIN ALEYKÜM BU FORUMDA İLK YORUMUM BEN KASPERSKY KURUYORUM AMA BLUETOOTH AÇIYORUM TAMAM AÇILIYOR 2-3 SN YE SONRA KENDİLİĞİNDEN GÜCENLİK İÇİN KAPATILDI DİYOR BUNUN İÇİN AYRI BİR PROGRAM VARMIŞ O PROGRAMI BİLEN ALLAH RIZASI İÇİN SÖYLEYEBİLİRMİ Validate SENDE BİR ŞEYLER SÖYLE