Fatih Projesi VP10 Vestel Tabletleri
flash belleği nasıl taktın ara kablo ile mi ?
ya arkadaşlar ben tablet güncelleme yüklerken reset attım ve şimdi açtığımda Vestel yzzısına kadar geliyor orada kalıyor bu konu hakkında bilen biri yok mu?
ya arkadaşlar ben tablet güncelleme yüklerken reset attım ve şimdi açtığımda Vestel yzzısına kadar geliyor orada kalıyor bu konu hakkında bilen biri yok mu
ya arkadaşlar ben tablet güncelleme yüklerken reset attım ve şimdi açtığımda Vestel yzzısına kadar geliyor orada kalıyor bu konu hakkında bilen biri yok mu
ya arkadaşlar ben tablet güncelleme yüklerken reset attım ve şimdi açtığımda Vestel yzzısına kadar geliyor orada kalıyor bu konu hakkında bilen biri yokFlood yapmaya gerek yok yardimci oluruz zaten.
Tablete arkadaki reset dugmesinden reset at vestel yazisi 10 dk sonra gider zaten bidaha hemen acilirmerak etme.
Bu tabletlerin CPU su Mali 400 degilmi gencler bilen varsa yanitlasin oyun indircem.
ya arkadaşlar ben tablet güncelleme yüklerken reset attım ve şimdi açtığımda Vestel yzzısına kadar geliyor orada kalıyor bu konu hakkında bilen biri yokFlood yapmaya gerek yok yardimci oluruz zaten.
Tablete arkadaki reset dugmesinden reset at vestel yazisi 10 dk sonra gider zaten bidaha hemen acilirmerak etme.
Bu tabletlerin CPU su Mali 400 degilmi gencler bilen varsa yanitlasin oyun indircem.
Ara kablo ile taktıysan bu flash belleği okuması için ayrı bir program var onu araştır ben bir arkadaşta görmüştüm programı yüklediğinde flash belleği okuyor.
Gençler recovery moda ulaşabilen oldumu çok önemli hard reset atmam gerek çünkü şifreyi kardeşim ard arda yanlış girmiş tablet kilitlenmiş hesap istiyor ancak wifi açmadan hesap tanımıyor :
1- RECOVERY MOD ULAŞAN.
2- BİLGİSAYARDAN FORMAT ATMASINI BİLEN YADA SD CARTTAN.
3- EKRAN KİLİTLİ İKEN WİFİ AÇMAYI BİLEN.
Yanıtlarsanız çok iyi olur aksinde mal gibi kalacam. :d
aynısı bende olmuştu , servise verdi bilgisayar hocası ;
recovery mod acılmıyo bilgisayar hocası yarım saat uğrastı hatta internetten bile aradı
bilgisayara baglamak için root etmen lazımdı
wifi yi açmayı bilmiyorum ama uçak modu için bi yontem var
ekran kilitliyken wifi ye bağlanamazsın,Recovery mod için de root gerekli,Bilgisayardan format atmak için usb ile bağlaman lazım onun içinde mdm yi bloke etmen lazım.Garantiye ver bence yenisi gelir büyük ihtimalle.
Yanıtlar için teşekurler :
1-BİLGİSAYARA BAGLANIYOR USB DRIVERLER VAR.
2-BEN VESTEL TEKNİK SERVİSİNE SORDUM NASIL YAPIYORSUNUZ DİYE SD CARDDAN FORMAT ATIYOLARMIŞ.
3-RECOVERY MDOA KARSPERSKY İLE UZAKTAN ALINA BİLİYORMUŞ BİLEN VARMI ?
USB İLE BAĞLANIYOR BİLGİSAYARDAN NASIL FORMAT ATICAM ŞİMDİDEN TESEKURLER .
sağ tık biçimlendir denesene bi :D
USB ile pc ye bağla ve unlock root adlı program ile root at ;)
http://mebtabletleri.blogspot.com/ az once açtım yontemi ben buldum diyen varsa isimini yazabilirim..
ya arkadaşlar benim tablet geçen gün güncelleme yüklüyodu bende yüklemesin diye tablete reset attım ve bidaaçtığımdz tablet vestel yazısına kadar açılıyor ama sonrası gelmiyor napabilirim ?
<strong></strong> ya arkadaşlar benim tablet geçen gün güncelleme yüklüyodu bende yüklemesin diye tablete reset attım ve bidaaçtığımdz tablet vestel yazısına kadar açılıyor ama sonrası gelmiyor napabilirim ?Arkadasim senin tablet pert yani olmus Guncelleme sistemi degistirir sistem degisirken yarida kesersen yeni rom yukleme gerekir
Oyle bir sans da olmadigi icin .