Şuan Tabletime indirdiğim ve çalışan oyunlar= Asphalt 7,NFS most wanted,NOVA 3,pes 2012 ,nba
hepsi çalışıyor
Şuan Tabletime indirdiğim ve çalışan oyunlar= Asphalt 7,NFS most wanted,NOVA 3,pes 2012 ,nba
hepsi çalışıyor
Beyler recovery mode felan noluyo? ALT+TAB yöntemini yaptım.. GOOGLE PLAY YAPMAK İSTİYORUM.. HEM PC'DEN İNDİREBİLMEK HEM DE LİSANS YAPABİLMEK... YARDIMCI OLUR MUSUNUZ NELER YAPMALIYIM??
kardeş bendede fifa 12 deadspace mc4 gta 1/3 most wanted real racing falan var ama nova3 ve a7 yi açamadm nerden indirdin a7yi
bmersan21 bi zahmet nova 3 ve a7 yi nasıl nerden yükledin bi anlatsan
tablette reset işlemi yolmuyo acil yardım arkadaşlar
şu recovery yöntemini bulan paylaşsın hadi ya
GOOGLE PLAY İÇİN CEVAP BEKLİYORUM!!
kimsenin recovery yöntemi bulduğu yok validate vestel kerneli üzerinden engellemiş bizim okula servis geldi kendi driveri ile pcden müdahale ediliyor sadece
Tableti kapatıp açtıgımda hep mdm durdu diyor hiç bir oyuna girmiyor reset işlemide olmuyor yardımlarınızı bekliyorum
Tabletdeki tüm uygulamalar kapandı bug olmuyor uçak moduna alıp kapatsanız bile uygulamalar açılmıyor güvenlik>tableti şifrele bölümü kalktı artık öyle bişey yok usb ile pc bağlantısı kurulamıyor tek yöntem uygulamaların imzasını değiştirip eba imzasını yapmak bunuda bilen yok mdm kaspersky ve filemanager ın imzasını değiştirseniz yeticek bütün bilinen yöntemler şuanda kapatıldı tablet sıfırlanmıyor ve reset yöntemide çalışmıyor
fİLE MANAGER ÇALIŞMIYOMU? TABLETE NASIL DOSYA YOLLAYABİLİRZ?
Tablete ancak dosyayı internet yoluyla meb in dns sunucularının izin verdiği sitelerden indirebiliriz başka bir yöntem buldum eğer olursa anlatırım
Ben ALT+TAB yöntemini yaptım... OTG kablosuna Flash bellek takınca görmüyo.. Ne yapmam gerekir görmesi için?
beyler şu oyunları açmayı anlatın bi ya uçak modu flan anlatırmısınız detaylı olarak ???
beyler şuan tableti şifrele bölümü kapalı bir tablet yok ama avg yi indirip uygulamaları açarak wipe data reset bölümünden tableti şifreleyebilirsiniz
@omer9797 internete girdinmi bilmiyorum ama yeni güncelleme ile tableti sıfırla ayarlar>güvenlik bölümünden kaldırıldı orada tableti şifrele diye bişey gözükmüyor tableti arkadan resetleyerek yapılan bugta çözüldü artık oda olmuyor
Biri şu yeni mdm'yi uplload edebilirmi internete lütfen çok acil Yalvarırım
Beyler, file manager açma yöntemini bulduysanız benle paylaşırmısınız özelden(ayrıntılı biçimde) daha sonra nasıl yapılacağını blogda paylaşıcam
arkadaşlar lütfen yeni mdm yi upload edin bi de mdm.eba.gov.tr nin şifresini bulursak bence baya iyi şeyler olur
mdm 1.0.0 burdan indirebilirsiniz
https://www.transferbigfiles.com ... M-HIObmfkuNiWAlV-Q2
@omer9797 internete girdinmi bilmiyorum ama yeni güncelleme ile tableti sıfırla ayarlar>güvenlik bölümünden kaldırıldı orada tableti şifrele diye bişey gözükmüyor tableti arkadan resetleyerek yapılan bugta çözüldü artık odaArkadan reset işlemiyor mu artık ? Yoksa uçak moduna mı alamadığımızı mı söylüyor sunuz ? Onu söylüyorsanız onun çözümü çok basit.
Son Düzenleme: quicksilver386 ~ 09 Haziran 2013 20:03