Fatih Projesi VP10 Vestel Tabletleri
Arkadaşlar elimde şifrelenmiş bir tablet var.Bunu sıfırlayıp aktivasyon ekranına döndürmenin bir yolu yok mu ?Validatenin paylaştığı yöntem var. AVG Pro indir. Orda Wipe Data factory reset var tıkla normal sıfırlama yeri geliyo şifreleme yapmadan sıfırlayabilirsin. Ancak bunun için çok önceden kullandığımız bi yöntem vardı mobil cihaz yöneticisi hani böyle basıp basıp reset atıyoduk o şekilde AVG Proyu yükle aç. Becerezsen şarj yerini boz servise ver :D
Arkadaşlar kafanıza takılan bişeyler varsa özel mesaj ile veya e-postam (bedirhan.ergulhotmail.com) ile bana ulaşabilirsiniz. RESİMLİ ANLATIM YAPILIR. Ayrıca arkadaşım Validate ile de görüşebilirsiniz o da benim gibi bu konuda başarılı biri hatta bazı noktalarda farkını koyuyor :D
ya silmeyi başardım ama tekrar yüklendi hemde kurulum sihirbazı kalkarsa tableti kullanamayızNe zaman sileceksin MDM'yi, aktivasyon yaptıktan sonra mı?
Nasıl sileceksin?
Bence MDM'den önce başka şeyleri silmek gerek.
Bu arada "Kurulum Sihirbazı" silinebiliyor mu?
bide önce mdm ile başlayanları kaldırıp sonradasistem güncellemeyi kaldırmalıyız
beyler bu araştırdıklarınız bence çok saçma abi niye sıfırlıyosunuz ya mdm ile mdp push var onları kaspersky de kuruyorum wifi connection manager ile 8.8.8.8-8.8.4.4 yapıyorum okulda YouTube açılıyor ancak video izlenmiyo. bunu bulmuşlar nasıl olduğunu sonra klavyeyle gta oynamayı, bütün nfs leri açmayı bulmuşlar ve daha fazlası ama söylemiyorlar bilen varsa söylesin ya okullar kapanmadan az daha zevkimi alayım. fifa 2012 yükledim tablete çok sarıyo HD kalitesiyle tavsiye ederim. he bide bu tabletler beni öldürdü. 1. dönem 4 zayıf vardı şimdi 10 tane var tablete kendini derste kaptırıyorsun.. ister istemez
Validatenin paylaştığı yöntem var. AVG Pro indir. Orda Wipe Data factory reset var tıkla normal sıfırlama yeri geliyo şifreleme yapmadan sıfırlayabilirsin. Ancak bunun için çok önceden kullandığımız bi yöntem vardı mobil cihaz yöneticisi hani böyle basıp basıp reset atıyoduk o şekilde AVG Proyu yükle aç. Becerezsen şarj yerini boz servise ver :Onları yaptım ama tableti sıfırla bölümü kilitli.Onu nasıl aşabilirim ? Kasperskyla yapsam öyle sıfırlasam tabletinizin yazılımı kırılmıştır hatası verir mi ?
General Mobile tabletler için çözüm var mı yardım edin!
arkadaşlar bildiğiniz güzel oyun varmı tableti alana kadar yükleyeyim :D
beyler bu araştırdıklarınız bence çok saçma abi niye sıfırlıyosunuz ya mdm ile mdp push var onları kaspersky de kuruyorum wifi connection manager ile 8.8.8.8-8.8.4.4 yapıyorum okulda YouTube açılıyor ancak video izlenmiyo. bunu bulmuşlar nasıl olduğunu sonra klavyeyle gta oynamayı, bütün nfs leri açmayı bulmuşlar ve daha fazlası ama söylemiyorlar bilen varsa söylesin ya okullar kapanmadan az daha zevkimi alayım. fifa 2012 yükledim tablete çok sarıyo HD kalitesiyle tavsiye ederim. he bide bu tabletler beni öldürdü. 1. dönem 4 zayıf vardı şimdi 10 tane var tablete kendini derste kaptırıyorsun.. isterSakin şampiyon :D sen işi bitirmişsin biz daha bişey yapmayalım(!)
lan bende sıçtım bu tablet yuzunden 7 tane zayıf var mk.[:<>"]
arkadaşlar...
müthiş bir proje üzerinde çalışıyorum fakat uçak modu lazım .
uçak modunu açma yolunu söylermisiniz ?
internetten settings apk sı bul anttek quick settings pro önerimdir.
widget indirme linki verirseniz iyi olur :
widget indirme linki verirseniz iyi olur :http://www24.zippyshare.com/v/37242030/file.html Hd widgets uygulamasi widgetlerde 4*1lik widgette olmasi lazim ucak modu
beyler unlockroot un serial numarası olan var mı acil çok önemli bi çözüm yolu buldum root için ama serial key lazm pro versiyonu için bileniniz varsa hemen versin verince yöntemi açıklayacam
beyler unlockroot un serial numarası olan var mı acil çok önemli bi çözüm yolu buldum root için ama serial key lazm pro versiyonu için bileniniz varsa hemen versin verince yöntemi açıBende crackli vardı,bilgisayara geçince (bulursam) paylaşırım.Sen yöntemi söyle belki yapmışımdır. :)
SnapPea adlı programı kuruyoruz orda tabletimiz için uygun driveri bulup indiriyor ce bilgisayardan tabletimizi yönetebiliyoruz.bu programı kapatıp unlockroot ile yapacakmışız bi vestel vp10 u root eden birine sormuştum böyle anlattı.ama free versiyonla olmuyor denedim bi de pro versiyonla deniyecektim